Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátommal egy hónap randizgatás után? L/19
Igazából csak csók történ és egyéb apróságok. A baj az, hogy Ő nagyon nagyon szerelmes és nem pedig. Konkrét indokom nincs, csak az, hogy nem vagyok szerelmes és egyszerűen mégsem szeretném ezt az egészet.
Hogy mondjam el neki? És egyszerűen mikor? Találkozunk, belülünk valahova és a elején vagy a közepén?:S
nem vágom
úgy érteted hogy neked már nem tetszik??
mert én nem ilyesmit láttok a kérdésben
hanem hogy te nem vagy bele szerelmes
de ha tetszik kinézetre akkor nem látom akadályát hogy miért ne járjatok tovább
Nem csak a külső miatt, mert egy hónap alatt derültek ki olyan dolgok amik nekem tetszenek annak ellenére, hogy rengeteg jó tulajdonsága van. És itt lép csak be a külső mint plusz ok.
Viszont neki ezekről fogalma sincs, vitákba nem mentem bele, ha próbáltam elmondani az én álláspontomat nem reagált rá és így azt hiszi minden klappol.
Viszont nem szeretnék fájdalmas szakítást ezért nem szeretnék belemenni ezekbe a dolgokba. De megköszönném ha kérdésre válaszolnátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!