Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónap után nem feküdtem le vele. Ez tényleg ennyire gáz?
19 éves vagyok, 1,5 hónapja van barátom, nem rég náluk aludtam, de nem volt semmi, csak összebújtunk és együtt elaludtunk. A barátaim, akik tudnak róla, hogy náluk aludtam, mind azt hiszik, hogy lefeküdtem vele.
A legjobb barátnőmnek elmondtam, hogy nem volt semmi, erre ő azt felelte, hogy milyen hülye vagyok, hogy ott volt a lehetőség és nem éltem vele, ki tudja, mikor aludhatok legközelebb náluk. De én nem akarok ilyen rövid idő után szexelni, hiába vagyok szerelmes. Még nem érzem magam elég érettnek a szexhez.
A többi barátnőmnek már el se merem mondani, hogy nem volt semmi, félek, hogy ők is hülyének néznének. Tényleg ennyire gáz várni? Az a normális, ha rögtön odaadom magam?
A barátom egyébként nem várja el, hogy máris lefeküdjek vele, azt mondta, akkor csináljuk, amikor akarom, neki mindegy.
21/F Gooombaaa
Az az egy pasid többet ér az egész barátnői csordánál...
Egyáltalán nem kell elsietned, és odadobnod magad!
szerintem nem te vagy a hulye hanem a baratnoid:)
en csak gratulalni tudok nkd 19 evesen szuz:D
keves ilyen csaj van....
en jobban szeretem a szuz csajokat mivel n olyan felvagosak meg nem k@rvaskodnak:)
es nadd mondjanak amit akarnak ugy csinald h neked legyen jo ;)
18/F
az ilyen haweroknak megkell mondnai a frankót ;)
elég normális barátod van :)
nem valami sex mániás :D
Van egy ismerősöm, aki úgy csinálja, hogy 3 hónapig semmi sex nincs az új barátjával. Ha kibírja a csávó, akkor mehet. Nem hajt a tatár. majd ha jó lesz, csinálod.
A barátnőid meg jó nagy ribancok, vagy nekik nem adatott meg sokáig a szex élvezete és ezért ilyen kiéhezettek. :D
Biztos te is az a fajta ember vagy aki csak azért van 1üt a pasijával vagy csak """Gáz"""azért mert bnőid nek megvolt és téged cikiznek te meg 1ből amit mondanak csinálod
és mivel kérded h gáz e
szted gáz?
miért tőlünk kérded nem érzed? h mi a jó?
vágom én h jó ha megvan a sex
de ne azért legyen meg h tudd mondani a hülye pláza ászainak h hááá nekem is megvan na és olyankor mi van?
gazdagabb lettél?
nem.
ennyi
azért csináld ha csinálod mert szeretnéd és jólesik
ahogy irtad is .
Még nem érzem magam elég érettnek a szexhez.
higgyenek azt amit akarnak te tudod h nem volt semmi
.
18/F
Biztos te is az a fajta ember vagy aki csak azért van 1üt a pasijával vagy csak """Gáz"""azért mert bnőid nek megvolt és téged cikiznek te meg 1ből amit mondanak csinálod
Szerinted aki manapság 19 évesen még szűz, az ilyen ember? Hát én nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!