Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónap után nem feküdtem le vele. Ez tényleg ennyire gáz?
19 éves vagyok, 1,5 hónapja van barátom, nem rég náluk aludtam, de nem volt semmi, csak összebújtunk és együtt elaludtunk. A barátaim, akik tudnak róla, hogy náluk aludtam, mind azt hiszik, hogy lefeküdtem vele.
A legjobb barátnőmnek elmondtam, hogy nem volt semmi, erre ő azt felelte, hogy milyen hülye vagyok, hogy ott volt a lehetőség és nem éltem vele, ki tudja, mikor aludhatok legközelebb náluk. De én nem akarok ilyen rövid idő után szexelni, hiába vagyok szerelmes. Még nem érzem magam elég érettnek a szexhez.
A többi barátnőmnek már el se merem mondani, hogy nem volt semmi, félek, hogy ők is hülyének néznének. Tényleg ennyire gáz várni? Az a normális, ha rögtön odaadom magam?
A barátom egyébként nem várja el, hogy máris lefeküdjek vele, azt mondta, akkor csináljuk, amikor akarom, neki mindegy.
Az a baj, hogy az lett volna a normális, ha lefekszel vele. Legalább pettingelnetek kellett volna. Nem érezheted igazán a szerelmet, ha hiányzik belőle a szex. A barátod meg rávezethetett volna a dolgokra finoman. Én erőltettem volna az biztos. Aztán maximum nem dugunk. De valamiféle kölcsönös kényeztetésnek kellett volna lennie. Mindenkinek jobb lenne.
Az a baj, hogy a szexet valamiféle szitokszónak meg rossz dolognak gondolják a csajok, ahelyett, hogy kihasználnák a benne rejlő lehetőségeket. Rendszeresen szexelsz jót ezerszer kiegyensúlyozottabb vagy és jobb a kedélyállapotod. Nem lennél ilyen tanácstalan és frusztrált.
Na ez a pasi aztán tényleg szeret téged..hogy akkor történik meg amikor akarod:))
Miért lenne gáz?ez a normális ha nem adod rögtön oda magad... en törödj most másokkal..legyél önmagad csináld azt ami szerinted jó.;)
Jobban fog hozzád vonzódni ha nem adod oda magad rögtön első alkalommal..Jól tetted:))
"Én otthagyom azt, aki nem adja magát a megfelelő időben."
Én meg azt a fiút, akinél egyértelműen érzem, hogy sürgetni akar, esetleg csak a szexre kellek neki.
Szó sincs arról, hogy a lány csak szexre kéne. Viszont sértő, ha elkezd manipulálni, hogy "harcoljak meg érte". Ez nem harc. Ketten egymás kezét fogva egymás boldogulását segítjük. Aki ezt nem fogja fel, azt én kidobom. Ha meg ennyi idő után nem akar szexelni, akkor ott valami nincs rendben. Az első perctől kezdve kívánja, pontosan úgy, ahogy én is. Ha nem kíván, akkor minek vagyunk együtt? Szerintem semmi értelme elhúzni a dolgokat. Úgysem hagyom ott, azt akivel lefekszek (legalábbis nem ezért).
Sajnos a társadalom belénevelte a lányokba, hogy elfolytsák a saját természetes vágyaikat. Aki ki meri fejezni a szexualitását az k*rva. Ettől pedig rettegnek a lányok. Nekem olyan lány kell, aki ennél érettebb és megérti, hogy a kultúra nem segít neki, hogy megértse önmagát és boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!