Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Bennetek milyen érzések kavarognak ennek láttán?
Vannak gyermekkori jóbarátaim, 22 vagyok most. (férfi) Azt látom hogy igazából a genetika engem nagyon hazavágott, az egykori barátok pedig nőről nőre járnak folyton, szexhez jutnak bármikor és tényleg topkategóriás nőkkel töltik az idejüket. Míg én/mi, genetikailag elbétásodott fazonok gyakorlatilag mosolyogva kell a selejtnek is örülnünk... Az egyik haverom már egy neves egyetemen diplomát szerzett, kitűnő eredménnyel, mellette sportol, jó testű és jóképű. Döglenek utána a nők, én meg itt vagyok ebben a kis faluban és egy irodában vagyok adminisztrátor... mire én oda jutok hogy na, élni akarok hasonlóan mint ő, neki már saját cége lesz, háza, autói, talán gyönyörű felesége.
Elég mostoha dolog látni, hogy mennyire kitol az emberekkel a genetika és az, hogy akivel kiskorunkban együtt hülyültünk, együtt mentünk suliba meg focizni, most mennyire piedesztálra emelik a nők engem meg mennyire elhanyagolnak. Tulajdonképpen az ő társaságában már nem is érzem magam embernek.
Van/volt veletek hasonló?
Te nem segíteni akarsz, hanem egyszerűen csak hiányzik neked a "mindent jobban tudok" érzés, amit itt próbálsz pótolni. Tipikus megmondóember-jelölt vagy, aki azt hiszi, tökéletesen látja a világot. Olyan izzadtságszagúan próbálod hozni ezt a Csernus jellegű stílust, hogy az valami undorító.
Brian Tracy: Tűzz ki célokat, írj hozzá tervet, vizualizálj, gondolkodj pozitívan. Kb ennyi a tudománya, amire írt már vagy 30 könyvet. Bullshit. Közhelyek gyűjteménye. Ez egy férfin se fog segíteni.
Csernus: Gyáva vagy, lúzer, mindenről te tehetsz. Erőltetett tömény megmondóemberség. Te vagy a hibás, ha nincs pénzed, ha nincs csajod, ha nem vagy boldog. Akinek ez hasznos, annak alapból sem volt semmi baja.
Igen, az a baj, hogy csak dumálsz, de nem gondolkozol. Képtelen vagy a saját szemszögedén kívül másként látni a világot, képtelen vagy felfogni, hogy a világ sokkal összetettebb, mint azt hiszed. Azt se látod be, hogy egy férfi döntő motivációja az életben a nők. Azért akar pénzt, karriert stb. mert az vezet a nőkhöz (akár családalapításról, akár szexről van szó). A nőknél való siker határozza meg az önbizalmát, a közérzetét, a saját értékébe vetett hitét. Ha valaki nem volt képes egyetlen nő vonzalmát sem kiváltani, akkor az azt jelenti, hogy az értéke férfiként pontosan NULLA. Ez pedig felemészti minden lelkierejét. Nem tud koncentrálni a tanulmányaira, a munkájára, az élet egyéb területeire. Mert hát mi értelme, ha sosem fogja vonzónak találni egy nő sem, sosem lesz barátnője, felesége, gyereke?
Leülni beszélni csajozásról egy sikeres csajozóval? Egyáltalán te érzed, milyen hülyeséget írsz? Azért sikeres valaki a csajozásban, mert vonzó. Aki alapból sikeres, az eleve el sem gondolkodik ezen a témán. Egy nemvonzó férfi hiába csinálja ugyanazt, mint a vonzó, teljesen más eredményt fog kapni. Ha vonzó vagy, mindegy mit mondasz a nőnek, vagy hova viszed randira, mikor írsz neki stb. De ha nem vagy vonzó, akkor is. Próbálkozhatsz te akármilyen szöveggel, nem fog menni. Egy sikeres férfiismerősömmel beszélgettem, hogyan szokta csinálni a csajozást. A válasz: "belájkolom 1-2 fotóját, rámír, elhívom, azt ennyi". Érted? A nők vevők rá, tehát aktívan tesznek érte. Egy nemvonzó férfi viszont hiába lájkolgat fotókat, le fogják szrni magasról.
Tudod, én hogyan értem el eredményeket? Úgy, hogy 23 éves koromtól kijött a genetikám előnyös oldala. Vállasodtam, eltűntek a pattanásaim, férfiasabb lett az arcom, jobb lett a kisugárzásom. Régen hiába próbáltam vállas lenni, nem volt jó a genetikám, így nem sikerült. Hiába költöttem százezreket a pattanások ellen, nem volt jó a genetikám, így pattanásos maradtam. Az arcvonásaimmal, kisugárzásommal szintén nem tudtam mit kezdeni.
Úgyhogy ha valaki, akkor én tudom, hogy egy férfinak sem a sikerei sem a kudarca nem az ő érdeme. Szerencse, családi háttér, genetika. Ennyi.
(Hozzáteszem, hiába lettem már vonzó, mert a lelkem nagyrészét elvesztettem a kárhozat magányos évei alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!