Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Bennetek milyen érzések kavarognak ennek láttán?

Figyelt kérdés

Vannak gyermekkori jóbarátaim, 22 vagyok most. (férfi) Azt látom hogy igazából a genetika engem nagyon hazavágott, az egykori barátok pedig nőről nőre járnak folyton, szexhez jutnak bármikor és tényleg topkategóriás nőkkel töltik az idejüket. Míg én/mi, genetikailag elbétásodott fazonok gyakorlatilag mosolyogva kell a selejtnek is örülnünk... Az egyik haverom már egy neves egyetemen diplomát szerzett, kitűnő eredménnyel, mellette sportol, jó testű és jóképű. Döglenek utána a nők, én meg itt vagyok ebben a kis faluban és egy irodában vagyok adminisztrátor... mire én oda jutok hogy na, élni akarok hasonlóan mint ő, neki már saját cége lesz, háza, autói, talán gyönyörű felesége.

Elég mostoha dolog látni, hogy mennyire kitol az emberekkel a genetika és az, hogy akivel kiskorunkban együtt hülyültünk, együtt mentünk suliba meg focizni, most mennyire piedesztálra emelik a nők engem meg mennyire elhanyagolnak. Tulajdonképpen az ő társaságában már nem is érzem magam embernek.

Van/volt veletek hasonló?

2019. jan. 30. 18:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Könnyebb a genetikára fogni, mintsem vállalni a felelősséget a tetteidért.

Te miért nem végzel most neves egyetemen? Neked miért nem lesz céged?

2019. jan. 30. 18:15
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Személyiség... Köze nincs a genetikátokhoz..
2019. jan. 30. 18:16
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Kifogàs.

Mi köze a genetikànak a kitartàshoz ès cèlkitűzèshez?

Mièrt nem tanulsz akkor?

Mièrt nem kèpzed magad?

Mièrt nem mèsz el edzeni te is?

Mi tart vissza?

Genetikàra fogni bàrmit szerintem olcsò kifogàs.

Gondolod az az ismerősöd csak kapta a jó munkàjàt meg a kigyúrt testèt.

Mondok valami: Kőkemènyen megdolgozott ès dolgozik èrte folyamatosan,hogy fent tartsa az èletszìnvonalàt a testèt.

Neked is van lehetősèged.

2019. jan. 30. 18:16
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

"egykori barátok pedig nőről nőre járnak folyton, szexhez jutnak bármikor és tényleg topkategóriás nőkkel töltik az idejüket. Míg én/mi, genetikailag elbétásodott fazonok gyakorlatilag mosolyogva kell a selejtnek is örülnünk."

Topkategóriás nők és selejtek?

Látszik mennyi alapvető emberi tisztelt szorult beléd. Ne csodálkozz, ha egy nő sem akar tőled semmit, ha ilyen idióta felfogásod van, és hiába próbálod meg a genetikára fogni, ez csak a te hibád.

2019. jan. 30. 18:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Valahol ertem a problemadat, de....

Ne masok eletehez hasonlitsd az eleted. Mindig lesznek akiknek jobb lesz, lesznek akiknek rosszabb.

Ha nem masokkal leszel elfoglalva, akkor tudod sajat magadat epiteni. Hajra.

26N

2019. jan. 30. 18:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok, ne érdekeljen hogy ki mire vitte eddig vagy hogy mit csinál. Ne keress kifogásokat, ha máshogy nem megy, másold le hogy mások hogyan csinálják.
2019. jan. 30. 18:22
 7/22 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Ülj le sikeres emberekkel ès màsold le,èn folyamatosan ezt teszem.

Nèzd meg milye van mit èrt el ha matchhel a te cèljaiddal ès ,,igen erre vàgyok" akkor figyeld meg őket.

Ezt az elvet követem ma is règen is.

Így tanultam meg csajozni,hogy megfigyeltem a haverom aki tiptop nőkkel szexelt,ìgy lèpkedtem a szakmàmban is mert mentort fogadtam,ìgy van ez edzèsben is,hogy a kigyúrt embereket figyeltem az edzőm is vilàgbajnok ès többszörös magyar bajnok.

Kèt ALPELV:

- Ki az akire hallgatsz

- Mekkora a tanìthatòsàgi indexed és a vàltozàsra való hajlamod.

Ez a 2 a kulcs.

2019. jan. 30. 18:28
 8/22 anonim ***** válasza:
66%

Mi a franc köze van a genetikához ahhoz, hogy nem kezdtél semmit az életeddel? Ha csak nem, hogy örökölted az idióta géneket.

Én sem nézek ki jól, ez van, ezért tanulok, foglalkozok magammal és próbálok egészséges lenni, ha már külsőleg nem tudok kitűnni, akkor kitűnök mással. Habár elég régóta egyedül vagy, az elmúlt 2 évben 3-4 gyönyörű lánnyal tudtam volna lefeküdni, csak ahogy saját magam tekintetében sem minden a külső, így az esetükben sem. Buták voltak és nekem nem kellenek buta p*tsák.

Nőt szerezni nem nagy dolog. Csinos nőt szerezni sem nagy dolog. Egy értékes intelligens és vonzó nőt szerezni, na az nagy dolog, de csak külsővel nem fog menni. A genetikának meg ahhoz semmi köze, hogy nem mentél tovább tanulni és nem kezdesz semmit magaddal, csak nyavalyogsz. A sírástól semmi nem fog változni.

2019. jan. 30. 18:31
 9/22 anonim ***** válasza:

Csak a többieket tudnám ismételni...

Megsúgom MINDEN ember napi szinten küzd meg azzal, hogy elérje vágyait céljait. Minden reggel jokedéllyel kezd a napot! Mindennap ápold magad (!), menj tornázni futni, ne azért mert kell, hanem mert tudod ez tesz jót... stbstb ez a tudatos élet. Mindenki szeret lustán dögleni és semmit nem tenni, de ez vezet a depresszióhoz. Ha már benne vagy, a lustaságot legyőzve tudsz ebből kimászni... többek között.

2019. jan. 30. 18:32
 10/22 anonim ***** válasza:
Még ma változtass. Hogy amikor 5 év mulva visszatekintessz magadra büszke tudj lenni magadra hogy mit értél el. Rajtad múlik. És sikerülhet, ha te is akarod! ;)
2019. jan. 30. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!