Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Bennetek milyen érzések kavarognak ennek láttán?
Vannak gyermekkori jóbarátaim, 22 vagyok most. (férfi) Azt látom hogy igazából a genetika engem nagyon hazavágott, az egykori barátok pedig nőről nőre járnak folyton, szexhez jutnak bármikor és tényleg topkategóriás nőkkel töltik az idejüket. Míg én/mi, genetikailag elbétásodott fazonok gyakorlatilag mosolyogva kell a selejtnek is örülnünk... Az egyik haverom már egy neves egyetemen diplomát szerzett, kitűnő eredménnyel, mellette sportol, jó testű és jóképű. Döglenek utána a nők, én meg itt vagyok ebben a kis faluban és egy irodában vagyok adminisztrátor... mire én oda jutok hogy na, élni akarok hasonlóan mint ő, neki már saját cége lesz, háza, autói, talán gyönyörű felesége.
Elég mostoha dolog látni, hogy mennyire kitol az emberekkel a genetika és az, hogy akivel kiskorunkban együtt hülyültünk, együtt mentünk suliba meg focizni, most mennyire piedesztálra emelik a nők engem meg mennyire elhanyagolnak. Tulajdonképpen az ő társaságában már nem is érzem magam embernek.
Van/volt veletek hasonló?
Azt hiszem, már mindent értek.
üdv, egy nem top kategóriás "selejt"
Genetika dönt kérdező igazad van, aki jól néz ki, az gyúrás nélkül is jól néz ki, ugyanúgy kapja a bókokat, mint a nők, 15-16 évesen már elveszti a szűzességét, mellette ott van már a partnere gimiben is, az ilyen férfiak már eleve magasabb tesztoszteronnal rendelkeznek, hamarabb ki is gyúrják magukat, magabiztosak lesznek, nincs gondjuk semmire, így tudnak koncenrálni a tanulásra, karrierépítésre, de a jó genetika a sportban is eredményes, amiben még többet lehet keresni, még inkább vonzó a nőknek. Vegyünk ezzel szemben egy szar genetikájút, egy ronda, generalizált szorongót, na az ilyennek kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy a tanulásra tudjon koncentrálni, főleg hogy a teremben nem tud kb. megülni (mint én) és örül, hogy jut egy kis élmény az életében hétvégén amikor találkozik pár haverjával, az ilyen emberek semmire nem viszik, nem is lesznek vonzóak semmilyen szinten.
Lehet lepontozni!
A genetika tényleg a legfontosabb tényező az ember életében, a vonzó emberek jellemzően boldogabbak és sikeresebbek lesznek.
A személyiség egy óriási bullshit.
13,14 kifogàs,ezzel a legkönnyebb takaròzni.
Mi lenne ha tennètek magatokèrt?
Èrdekes règen egy nyeszlett kis nyomi voltam màra kigyùrt lettem,nők se vettek èszre ma igen,nem voltam règen annyira jó szakember ma màr igen.
Akkor lehet UFO-k elraboltak ès genetikai mutàciòm van?
Ezek szerint.
Persze 17-es tudjàtok nem is èrdemeltek normàlis èletet pont ezèrt,ez a szànalmas a gondolkodàsotok,de legalàbb van mire fogni ahelyett,hogy tennètek valamit.
Nem baj mehet sirànkozàs boruljatok egymàs nyakàba,szìdjatok mindent,oldja meg màs,sőt tüntessetek is.
Ez a megoldàs,szànalmas.
18: akkor minek kommentelsz ide te gyökér, ha ennyire zavar a "siránkozás"?
És miből gondolod hogy én is ilyen vagyok, mint akiket védek?
Ha már szemèlyeskedünk csak segíteni akartam,de nektek nem lehet,segìtsèget se fogadjàtok meg.
Plusz baromsàgot beszèltek totàl,olvassgass önfejlesztő könyveket majd ràjöttök mikről beszèlek,hallgass hanganyokat
- Csernus
- Brian Tracy
- Kevin Trudeau
De hiàba dumàlok meg se akartok mozdulni.
Pl leült-e màr bàrmelyikőtök sikeres emberrel beszèlgetni,pl csajozàs,edzès terèn?
Bàrmi tanàcsot megfogadtatok?
Tudom a vàlaszt rà csak èrdeklődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!