Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőben miért az a legnagyobb érték, ha vékony?
Sajnos nem mindenkinek olyan a genetikája, hogy minimális ráfordítással (vagy akár anélkül) hozni tudná ezt az alakot....
Akkor jó ha vékony valaki, ha baba arca van hozzá. A mostani fiatal lányok között sok van ilyen. Kerek vagy ovális de telt arc, sokszor hihetetlenül vékony alakkal.
Ha viszont ez nincs így, tehát sovány (esetleg csontos) az arc akkor nem szabad(na) a divat után menni.
NEm a legnagyobb de EZ IS értékmérő sőt nagyon is fontos a többi mellé.
Ez a genetika dumát hagyjátok már abba istenem.
Kifogás mögé bújni a legkönnyebb,szimplán aki genetika ezt mondja az csak lusta és kibúvót keres anem edzésre és a zabálásra.
Ennyi.
Az a baj,minimális tehát nulla ráfordiítással akarnak sokan ilyen alakot látom te is kérdező.
Na ez ami nem fog menni,hanem tudatos edzés,heti 4-5 plusz mellé diétázni megfelelően.
Nem nem genetika,elszántság igényesség kérdése,meg céltudatosság.
,,Azt azért tegyük hozzá, hogy a képen levő hölgy valószínűleg nem 10órát melózik heti 5 nap, emellett háztartást vezet, bevásárol, ügyeket intéz, és néha alszik is. Akinek csak edzeni kell mert erre van gondja, az nyilván jól néz ki."
Kifogás,nekem a párom 8-11 órát dolgozik és este megyünk heti 5-ször edzeni,én is 8-10 órákat dolgozok és megyünk is le utána.
Pedig háztartást vezetünk,dolgozunk,sőt én még diploma munkát is írok mindemellett.
Aki akar megoldja,fel kell korábban lemegy este,mi van,hogy reggel 7-re megyünk edzeni de inkább manapság este.
"Mondom ezt férfiként, aki 9 éve edz, tehát van némi rálátásom."
Hasonlóan én is,nekünk nem gond lemenni heti 5-ször edzeni,sőt ha nem tudunk idegesek leszünk kell,hozzá megfelelően étkezünk is,főzünk hol én hol ő ez nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!