Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőben miért az a legnagyobb érték, ha vékony?
Sajnos nem mindenkinek olyan a genetikája, hogy minimális ráfordítással (vagy akár anélkül) hozni tudná ezt az alakot....
A mi csaladunkban senki nem cukorbeteg, soha nem is volt senki.
Hogy ilyen vékony legyek, ahhoz nekem hizni kéne, csak nem tudok.
Pedig a szén után a zsírok kötik meg a legtöbb szenet 11-es. Szégyellhetnéd magad, hogy annyira hidegen hagy a klímaváltozás ezzel együtt bolygónk sorsa, hogy nem átallod a gyk-n az ezzel való hencegést sem, pláne egy olyan ország állampolgáraként, mely világszinten az üvegházhatás elleni harc 4., oszlopos tagja!!!! Ér hazaárulózni? 😂
32/f
Mert nagyon sok formátlanra hízott nő van.
Miért ne lenne ez érték?
De téged se az eszedért fognak szeretni, mert ilyeneket kérdezel.
Szóval ha valaki rettentően buta, akkor legyen már szép, de sokszor még ez is kevés a pasiknak. És te nem vagy okos!
Tényleg b..romi nehéz egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatni?
A magas, teltkarcsútól mollettig alkatú nők tetszenek inkább, ha alkatról van szó, de bennük sem ez képviseli az értéket.
Az eddigi párkapcdolataidban mit szerettek benned? Azok az értékeid + amit magadban tisztelsz és szeretsz.
Azzal tudnék vitatkozni,hogy nem genetika.Csak 35 évesen kezdek felkúszni rám plussz kilók(nem vészes mert meg most is csak 50 vagyok).Elötte semmi nem tettem érte de úgy néztem ki mint ez a csaj a képen.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!