Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőben miért az a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőben miért az a legnagyobb érték, ha vékony?

Figyelt kérdés

Sajnos nem mindenkinek olyan a genetikája, hogy minimális ráfordítással (vagy akár anélkül) hozni tudná ezt az alakot....

[link]

2019. jan. 28. 22:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%

A mi csaladunkban senki nem cukorbeteg, soha nem is volt senki.

Hogy ilyen vékony legyek, ahhoz nekem hizni kéne, csak nem tudok.

2019. jan. 29. 01:12
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a szén után a zsírok kötik meg a legtöbb szenet 11-es. Szégyellhetnéd magad, hogy annyira hidegen hagy a klímaváltozás ezzel együtt bolygónk sorsa, hogy nem átallod a gyk-n az ezzel való hencegést sem, pláne egy olyan ország állampolgáraként, mely világszinten az üvegházhatás elleni harc 4., oszlopos tagja!!!! Ér hazaárulózni? 😂

32/f

2019. jan. 29. 01:47
 13/27 anonim ***** válasza:
33%

Mert nagyon sok formátlanra hízott nő van.

Miért ne lenne ez érték?

2019. jan. 29. 02:09
 14/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem az. A nők hiszik, hogy ha vékonyak akkor szépek. Ha csak a külsőt nézzük, még akkor sem tartom ezt igaznak. Egészséges formája legyen, inkább sportos, mintsem vékony! Egy 168 centis csaj ne legyen 50 kilós pálcika combú, és erre ráadásul még beképzelt egyén is! 168 centihez olyan 58-60 kilós sportos alkat az vonzó, nem pedig a gebe a vonzó. A nők fejében kéne rendet tenni, hogy csak azért mert nagyon vékony valaki, még nem lesz szép és vonzó. (31/F) A gemetika pedig senkinél nem olyan. A képen levő csaj sem így született.
2019. jan. 29. 06:36
 15/27 anonim ***** válasza:
31%

De téged se az eszedért fognak szeretni, mert ilyeneket kérdezel.

Szóval ha valaki rettentően buta, akkor legyen már szép, de sokszor még ez is kevés a pasiknak. És te nem vagy okos!

Tényleg b..romi nehéz egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatni?

2019. jan. 29. 06:41
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindenkinek jelenti ezt a legfontosabb tulajdonságnak. Valahogy szemrevalóbb az, aki vékony, vagy legalább átlagos testalkatú.
2019. jan. 29. 07:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem azért nem kellesz a férfiaknak, mert nem vagy vékony, hanem mert egyéb érték sincs benned.
2019. jan. 29. 07:53
 18/27 anonim ***** válasza:

A magas, teltkarcsútól mollettig alkatú nők tetszenek inkább, ha alkatról van szó, de bennük sem ez képviseli az értéket.

Az eddigi párkapcdolataidban mit szerettek benned? Azok az értékeid + amit magadban tisztelsz és szeretsz.

2019. jan. 29. 07:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Azért érték, mert azt a tudatot társítják hozzá, hogy az illető foglalkozik magával. És igen, vannak olyanok, akik genetikailag gyorsabb anyagcserével el rendelkeznek, de ezen egyébként, hacsak nincs valami betegséged, lehet változtatni. Idővel persze mindenkinek nehezebb. Én 26 évesen kezdtem el fokozottan figyelni az étkezésre (már csak azért is, mert kiderült az ételérzékenységem, ami miatt alapból diétáznom kell, akkor meg már csinálhatom még tudatosabban is), és a mozgásra. Messze vagyok még a képen látható alaktól, lehet el sem érem, de mióta figyelek magamra, sokkal szebb az alakom. Izmosabb, formásabb. Kihozom magamból a maximumot. Ehhez nem kell amúgy nagyon vékonynak lenni, elég ha formás vagy, (ami könnyebben elérhető, mint a vékonyság,) alakodhoz illő ruhákat választasz, amikben jól érzed magad, és máris sokkal vonzóbb leszel. Ez is azt a hatást kelti, hogy figyelsz magadra.
2019. jan. 29. 08:04
 20/27 anonim ***** válasza:

Azzal tudnék vitatkozni,hogy nem genetika.Csak 35 évesen kezdek felkúszni rám plussz kilók(nem vészes mert meg most is csak 50 vagyok).Elötte semmi nem tettem érte de úgy néztem ki mint ez a csaj a képen.

37/N

2019. jan. 29. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!