Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már kimeríti a manipuláció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kimeríti a manipuláció fogalmát?

Figyelt kérdés

Pasik és csajok véleménye is érdekel. Szóval ismerkedtem valakivel és nagyon egy hullámhosszon voltunk. De a pasi elkezdte elmesélni a múltbéli dolgait, mert elkezdtünk így mindent elmondani egymásnak, ilyen hurrá őszinteség alapon. És elmesélte, hogy fiatalabb korában nagyon durván kihasználta a lányokat, akit csak ért és nem érdekelt, hogy szerencsétleneknek fájt meg hogy tudta, hogy szenvednek miatta. Fűt-fát lefektetett, rendszeresen több nővel is volt egyszerre, meg csoportosan is mindenféle variációban, krvázott is, kapcsolatban volt akit megcsalt. De állítása szerint a korral rájött, hogy mekkora egy szar ember volt és megváltozott és már nem csinálja ezt és odafigyel mások érzéseire, stb. Szóval én mondtam neki, hogy szerintem nemhogy szr ember volt, hanem egyenesen egy igazi görény, nem tudom már milyen szót használtam, de tényleg undorító dolgokat csinált és el is ismerte. Aztán elkezdte azt nyomatni, hogy ő csak őszinte volt, mert én kértem (ez igaz) meg hogy higyjem el, hogy a férfiak 100%-a (nem 90%, nem 99%, hanem 100%-a) pontosan ilyen, csak hazudnak a nőknek és nem mondják el, hogy mekkora tetű dolgaik voltak. Ja meg hogy mindegyik beindul egy tinikorú csajra is, csak ezt se vallják be soha. Az más kérdés, hogy nem feküdnének le vele, de akkoris beindulnak rájuk. De hogy ő milyen őszinte, ő elmondta, aztán meg sose értékeli egy nő se, mert nem azt mondja, amit a nők hallani akarnak. Ezt addig nyomatta, míg már totál elbizonytalanodtam a saját, férfiakba vetett hitemben és elkezdtem úgy érezni, hogy tényleg minden férfi ilyen, csak kihasználják a nőket meg a testüket, stb. Pedig én mindig úgy gondoltam, hogy vannak rendes pasik, csak mondjuk nem valami sok. De vannak. Szóval ez már manipuláció? Mert szerintem akkor sem igaz, hogy mind ilyen és szerintem saját magát akarja ezzel igazolni, hogy "hidd már el, hogy egytől egyik minden férfi ilyen". Nem jártunk, mert odáig nem jutottunk el. Szóval a kérdéseim:

1. Manipuláció? (Lehet ez nem pont a jó szó erre, de befolyásolás a saját érdekei szerint?)

2. Csajok: Nektek kéne ilyen pasi?

Pasik: Mit tanácsolnátok, érdemes egy ilyen pasival bármit is kezdeni?

Nagyon kiábrándító.

Légyszi semmi leoltást meg hülyézést, csak mert valamiért ezen az oldalon annyian bunkóznak más kérdéseknél ahogy látom, légyszi legyetek jófejek :))))

2019. jan. 28. 13:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fickó amolyan százados rangban lehet. (minden századik szava igaz.) Ha valóban akkora csajozógép lett volna, akkor mára már tudhatná, hogy a csajoknak nem a szavak maradnak meg, hanem a hozzájuk köthető/kötődő érzések. Márpedig amit ő elmondott, attól minden jóérzésű ember hányingert érez. A csajok legfőképpen. Innen aztán szépítheti a történetet, amerre akarja, fényezheti magát, hogy mennyire megváltozott az első benyomás megmarad.

Ha esetleg tévednék, és mégis akkora kanegér volt, mint mondta, az még rosszabb, mert annyira sem figyelt a csajokra, hogy felismerje, amit fentebb mondtam.

2019. jan. 29. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Ezt kifogáskeresésnek nevezik. "meg hogy higyjem el, hogy a férfiak 100%-a (nem 90%, nem 99%, hanem 100%-a) pontosan ilyen, csak hazudnak a nőknek és nem mondják el, hogy mekkora tetű dolgaik voltak."

Ezzel csak nyugtatja magát, hogy nem sz_r ember, pedig belül tudja, hogy az. Kicsit olyan, mint amikor a szín egyes bizonyítványnál menteni akarod magad, hogy "dehát a haveroké sem jobb".

2021. jan. 10. 21:03
 23/24 A kérdező kommentje:

Update: Le vagyok dobbenve h lassan 3 eve h kiirtam ezt a kerdest. Hogy mar akkoris manipulatornak gondoltam. Azota a helyzet meg rosszabb lett. Eloszor azt ismerte el h narcisztikus tendenciai vannak. Aztan azt, hogy elolvasta a pszichopatia leirasat es elegge magara ismert. Kitoltott tesztet es magas pontja lett. Valasz: mindig ferfinak vannak narcisztikus es/vagy pszichopata tendenciai! Ez egy krva beteg ember.

Mindig hallgassatok a megerzeseitekre!

2021. dec. 22. 17:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez manipuláció ne higgy neki.

Ma még csak ilyeneket mond x ido után majd olyanokat kér hogy a füled ketté ágazik az undortól.

Az ilyen pasi soha nem változik meg mondta is rejtve csak te betudtad annak hogy a pasik 99%-a olysn mint ő és hogy hazudnak. Tini lányokra gerjed csak közvetetten beszélt magyarán minden amit a pasikra húzott az ő saját maga. Kivetítés is amit csinál nem csak manipuláció.

Hidd el több jó ember van és távol van tőlük ez a fajta aberáció amit a pasi művelt és ki tudja hogy még műveli-e.

Nekem nem kéne ilyen pasi.

2021. dec. 23. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!