Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ebben az esetben az eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben az eljegyzés manipuláció volt?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy kapcsolatom. Három évig voltunk együtt, most szeptember végén mentünk szét véglegesen.

Nem volt tökéletes a kapcsolat, de szerettük egymást. Májusban szakítottam, mert nem passzoltunk. Viszont az nap ki is bekültünk, hogy majd megváltozik...

Júniusban volt az egyik legjobb barátom esküvője és én kaptam el a menyasszonyi csokrot.

Rá egy hónappal, megkérte a kezem az akkori párom.

Viszont előtte beszéltük, hogy vidékre költözünk a szüleihez, hogy tudjunk félre tenni. Utána néztem, hogy nekem ott nem lenne munka, úgy döntöttünk inkább maradunk Pesten albérletbe.

Miután igent mondtam neki, két hétre rá közölte velem, hogy mégis költözünk. Megbeszélte a szüleivel, felmondta az albérletet, szeptemberben megyünk.

Totálisan kiborultam, mert nem ezt beszéltük meg. Helyettem senki sem dönthet.

Én nem mentem vele, hagytam menni egyedül.

Közben kapcsolatban maradtunk, még egy hónapig. Viszont olyan mélyen érintett a dolog, hogy nem éreztem iránta semmit. Ezért vissza adtam a gyűrűt, szakítottam vele.

A családom szerint jól tettem, az ő családja savazott. Persze erre számítottam is.

Na de vajon csak azért akart elvenni, hogy uralkodjon felettem?

Csak kíváncsi vagyok, hogy látja egy kívülálló. :)

2019. jan. 3. 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettonek nem sok koze van egymashoz. A pasi gyuru nelkul is egy autoriter phaszkalap lett volna es ugyanugy dont helyetted is.
2019. jan. 3. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Dehogy volt az,el akart venni és a közös élet gyorsabb megteremtéséhez nem talált más megoldást mint ezt a költözést. Lehet az a "megbeszélés' egyoldalú volt, talán már akkor is làthattad rajta, hogy másképp gondolja!? De igazából mindegy is mert a lényeg, hogy a lehető legjobban alakult ez Mindkettőtök szàmàra! Hàl'égnek, hogy ennyitől ràjöttél, hogy nem is szereted igazán!
2019. jan. 3. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, azért némi irónia van a válaszodban.

A másik meg, hogy igen, ENNYI pont elég ahhoz, hogy kiszeressen belőle, nehogy már a szerelem/szeretet nevében mindent megtehessen vele a másik (a megbeszélésük ellenére).

2019. jan. 3. 14:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy másképp gondolja.

Azt hittem, hogy ha megbeszéltünk valamit, az úgy van és nem kezd el a hátam mögött szervezkedni. Állítása szerint többet segítettem volna, de ezt mondta akkor, amikor már vidéken volt.

Komolyan, az embereknek nincsen szájuk, hogy akkor mondják, ha probléma van, amikor benne állnak?

Ha elmondta volna mi bántja és mit tudok tenni, talán nem így alakul és nem érzi ezt a végső megoldásnak.

Teljesen kiábrándultam belőle. Pedig próbáltam ugyanúgy szeretni. Azért mentem le hozzá vidékre több napra, miután leköltözött. De olyan volt, mintha egy idegennel lennék.

Hogy akart így családot? Ő ott, én itt...

3o évesen a szüleinél...

2019. jan. 3. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút semmi irónia nem volt a vàlaszomban! Ha ENNYI elég volt akkor az nem igaz szerelem,amire egy életet lehetne építeni. Én legalábbis ha szeretek valakit megyek Vele a világ végére is.

Ezt a segítés dolgot nem értem Kérdező. De igazából már mindegy gondolom.

2019. jan. 3. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

Azért ez durva, hogy felmondja a fejed fölül az albit és közli hogy költöztök. Normàlis kapcsolatban, szerető felek között ilyen nincs....mert megbeszélik és ahhoz tartjàk magukat.

Szerintem a lànykérésnek nem sok köze van a dologhoz. A pali szimplàn egy irànyítàsmàniàs farok. Baràtnő vagy feleség neki mindegy, így is helyetted döntött.

2019. jan. 4. 00:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Én tényleg szerettem. Őt a legjobban eddig. Sok mindenen mentünk keresztül, megváltoztam mellette. Nő lettem a kislányból. Ezért érintett rosszul, mint egy villámcsapás...

A felesége akartam lenni, gyerekeket akartam.

Viszont, azért hülye nem vagyok. A szerelem nem lehet vak. Ennyire nem.

Felismertem, hogy itt többről van szó és mi várhat rám, ha ennek ellenére hozzá megyek. Semmibe se lenne beleszólásom.

Ugyan ez lassan egy fél éves történet, tehát ilyen szempontból végülis valóban mindegy. Csak érdekelt kívülálló emberek véleménye. Mert elég sok negatívat mondott a családom és nem akarom azt látni, amit ők gondolnak. Független idegenek kellettek.

Azt tudom, hogy jól döntöttem. Habár nehezen hoztam meg a döntést. :)

2019. jan. 4. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

" Én legalábbis ha szeretek valakit megyek Vele a világ végére is."

Hát akkor menjél vele nyugodtan, a világ végére is, hajrá. Eszedet nehogy használd véletlenül, mert megárt.

2019. jan. 4. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon jól tetted, hogy kidobtad. Azt nem mondom, hogy "előre megfontolt szándékkal" jegyzett el, de nyilvánvaló, hogy úgy gondolkodott, hogy ő jogosult egyedül dönteni mindenben, neked pedig kutya kötelességed úgy táncolni, ahogy ő fütyül.

Jó döntést hoztál, emellett az ember mellett mindig ez várt volna rád. Az ilyen 2. (meg egyben 5.) válaszoló típusú emberek véleményére meg ne hallgass, csak jobb lenne az élet, ha ezek a világ végére költöznének a párjukkal együtt :))

2019. jan. 6. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Hat nem tudom. Egyetertek azzal, hogy akit szeretek megyek vele barhova is, kerdes nelkul! Ez nekem tipikus hisztinek tunik. Soha nem felteteleznem a paromrol, hogy azert jegyzett el, mert uralkodni akar felettem es hatalom manias :D szegeny srac, jobban jart igy, teged viszont most nagyon korbe rohogtelek! Remelem a kovetkezo parod, ha lesz es eljegyzesre kerul a sor, nem dobbantasz, azzal a szoveggel, hogy jajj biztos uralkodni akar rajtam! Sok sikert!
2019. jan. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!