Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már kimeríti a manipuláció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kimeríti a manipuláció fogalmát?

Figyelt kérdés

Pasik és csajok véleménye is érdekel. Szóval ismerkedtem valakivel és nagyon egy hullámhosszon voltunk. De a pasi elkezdte elmesélni a múltbéli dolgait, mert elkezdtünk így mindent elmondani egymásnak, ilyen hurrá őszinteség alapon. És elmesélte, hogy fiatalabb korában nagyon durván kihasználta a lányokat, akit csak ért és nem érdekelt, hogy szerencsétleneknek fájt meg hogy tudta, hogy szenvednek miatta. Fűt-fát lefektetett, rendszeresen több nővel is volt egyszerre, meg csoportosan is mindenféle variációban, krvázott is, kapcsolatban volt akit megcsalt. De állítása szerint a korral rájött, hogy mekkora egy szar ember volt és megváltozott és már nem csinálja ezt és odafigyel mások érzéseire, stb. Szóval én mondtam neki, hogy szerintem nemhogy szr ember volt, hanem egyenesen egy igazi görény, nem tudom már milyen szót használtam, de tényleg undorító dolgokat csinált és el is ismerte. Aztán elkezdte azt nyomatni, hogy ő csak őszinte volt, mert én kértem (ez igaz) meg hogy higyjem el, hogy a férfiak 100%-a (nem 90%, nem 99%, hanem 100%-a) pontosan ilyen, csak hazudnak a nőknek és nem mondják el, hogy mekkora tetű dolgaik voltak. Ja meg hogy mindegyik beindul egy tinikorú csajra is, csak ezt se vallják be soha. Az más kérdés, hogy nem feküdnének le vele, de akkoris beindulnak rájuk. De hogy ő milyen őszinte, ő elmondta, aztán meg sose értékeli egy nő se, mert nem azt mondja, amit a nők hallani akarnak. Ezt addig nyomatta, míg már totál elbizonytalanodtam a saját, férfiakba vetett hitemben és elkezdtem úgy érezni, hogy tényleg minden férfi ilyen, csak kihasználják a nőket meg a testüket, stb. Pedig én mindig úgy gondoltam, hogy vannak rendes pasik, csak mondjuk nem valami sok. De vannak. Szóval ez már manipuláció? Mert szerintem akkor sem igaz, hogy mind ilyen és szerintem saját magát akarja ezzel igazolni, hogy "hidd már el, hogy egytől egyik minden férfi ilyen". Nem jártunk, mert odáig nem jutottunk el. Szóval a kérdéseim:

1. Manipuláció? (Lehet ez nem pont a jó szó erre, de befolyásolás a saját érdekei szerint?)

2. Csajok: Nektek kéne ilyen pasi?

Pasik: Mit tanácsolnátok, érdemes egy ilyen pasival bármit is kezdeni?

Nagyon kiábrándító.

Légyszi semmi leoltást meg hülyézést, csak mert valamiért ezen az oldalon annyian bunkóznak más kérdéseknél ahogy látom, légyszi legyetek jófejek :))))

2019. jan. 28. 13:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

Naagyon ügyesen be tudják hálózni az embert, úgy, hogy szépen lassan elhitetik veled, te vagy a hülye... szörnyű helyzet, örülök, hogy kijöttél belőle.

[link]

2019. jan. 28. 14:41
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Én csak annyit tudok, hogy a pasik elég nagy hányada tényleg csak a testünket szereti. Talán nem mindenki, de azért kevés az, aki tényleg tud ránk barátként vagy társként is tekinteni. Szerintem sokak számára valami alja valamik vagyunk, akik nem érünk fel egy Férfi társaságához. XD

A prostizásról is elég hasonló a tapasztalatom, akikkel ismerkedtem pasikkal, azok nagyobb része volt már prostinál, mint nem (bevallás alapján). Aki meg nem, annak még véletlen sem az az oka, hogy erkölcsileg nem fér bele, hanem hogy drága, vagy nem olyan élvezetes, vagy félnek a nemi betegségtől, vagy még ahhoz is lúzer, hogy megszervezze. (Ezeket a véleményeket itt az oldalon is olvashatod, amikor vacillál a 20 éves szűz, hogy menjen-e prostihoz.)

2019. jan. 28. 14:41
 13/24 Rockarc ***** válasza:
84%

Nezd, a jo adag gatlastalansagat valamivel ellensulyoznia kell. Az oszinteseg meg mindig meno. Meg azt is megkockaztatom, hogy voltak kitalalt elemek is benne, hogy megjobban usson, hogy o milyen oszinteseg, meg tettetet megbanas, hiszen mitol lagyuljon a noi sziv, ha nem ezeketol?Durva, vagy leginkabb aljas manipulacio ez.

Valojaban en azt gondolom, hogy ez intellektualis kerdes. Aki osztonleny szinten viselkedik, azt nehez barmilyen szempontbol is intelligensnek nevezni. Marpedig ez egy olyan tulajdonsag, ami egyaltalan nem valtozik az ember elete alatt. Ergo neked a baranybort mutogatja, de a farkas van belul.

Ja, az meg igen kisstilu, hogy o megvaltozott, meg milyen jo lett, de amikor latja, hogy osszehuzod a szemed, akkor jon a minden ferfi ezt csinalja, tehat senki sem lehet jobb nala. Megmondom oszinten en nem szeretnek azon az erkolcsi szinten lenni, ahol o van, es bar ismerek hozza hasonlokat, kerulom a fajtajat is. Nyugi a ferfiak is lenezik ezeket az osztonlenyeket.

42F

2019. jan. 28. 14:49
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi a cikket!

Utolsó, hát ebben van valami...a pasi válaszolók ne akadjanak ki, akinek nem inge... :) Tudjátok. :)

Viszont ezzel a prostizással úgy vagyok, hogy ha valaki nem volt sosem és ha tényleg igazat mond szóval tényleg nem prostizott, akkor azzal már próbálok nem foglalkozni, hogy miért nem, végülis a lényeg, hogy nem csinált ilyesmit. Nőben is van olyan, aki meg azért nem próbált ki bizonyos dolgokat, mert a gátlásai visszatartották, de amúgy szívesen művelt volna ő mindenfélét. Csak valami veleszületett gátlásosság miatt képtelen volt rá. Tehát ez azt jelenti, hogy nem került erőfeszítésébe, nem kellett leküzdenie semmit. Ugyanígy egy pasi is, ha bénáskodott és azért nem prostizott vagy azért nem volt 258765 nővel, hát végülis a tény számít, hogy nem csinálta meg.

AMúgy tudjátok azért haragszom még magamra, mert ilyen hülyeséggel, mint ez az egész, csak a nőket lehet beetetni. Egy férfit mikor lehetne beetetni mondjuk egy olyan hülyeséggel, hogy "hát igen, világ életemben hisztériás voltam, meg kihasználtam a pasikat mert csak a pénzük kellett, meg hogy kocsival furikázzanak mindenfele engem, de hidd el, a nők 100%-a pont ilyen". Szerintem egy férfi se venne be egy ilyen szöveget. Egyszerűen nem értem, hogy a nők miért hajlanak ennyire a szövegelésre, vagyis hát nem mindenki, de a többségünk. És én annyira jól ki szoktam ezeket a dumákat védeni, de most nem sikerült. Próbálom eltanulni a férfiaktól a racionális gondolkodást.

2019. jan. 28. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

1. Igen az.

2. Semmi penzert.

A pasim tanacsa roviden: nem, nem erdemes. Hosszabban: elfogja az idegbaj az ilyen sotetlelku gazemberektol, akik az artatlan, johiszemu embereket kinozzak. Ez a ferfi nem jobb ember lett, csak ravaszabb. A baratom kikeri maganak a minden ferfi ilyen tipusu bolcsessegeket, ugyanis o soha nem vert at egy lanyt se. Azt is pontosan latja, hogy az ilyen ferfiak borzaszto karokat tudnak okozni a nokben, amivel aztan majd a kovetkezo rendes ferfinak kell megkuzdenie. Az ilyen hitvany alakok is az okozoi az altalanos bizalmatlansagnak.

Ez a ferfi beteg lelku. Es mivel a betegseget meg terjeszti is ezert gonosz is. Es mivel egy agyafurt csalo a hibas kovetkezteteset (minden ferfi aljas) amugy igaz allitasokbol erdezteti, igy hitelesnek tunik a csalas.

Az ilyen emberrel nem lehet mit csinalni. Nem tudod legyozni, meggyozni, megmenteni. Erosebb es gatlastalanabb nalad, pontosan ismeri a felelmeidet, te az ovet nem, igy mindig o kerekedik felul.

O igen, persze hogy arrol van szo, higy magat akarja felmenteni, a rossz emberek is szeretik jonak latni magukat. Ha peldaerteku ferfiakat is inkabb bemocskolja, lehuzza az o szintjere, vagy ha az erkolcseibe nem sikerul belekotni akkor szimbolikusan kasztralja es vesztesnek belyegzi. Nem birja elviselni, hogy vannak nala jobbak. Megfigyelted mar, hogy a mindenki egyforma es mindenki egyenlo eszmejet mindig az alul levok valljak?

2019. jan. 28. 15:02
 16/24 anonim ***** válasza:
3%
Miért mindig a szociopaták kellenek a nőknek? Tuti, hogy szuper pasi. Meg is érdemlitek, amit kaptok.
2019. jan. 28. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
47%

Szándékosan csinálja ezt, próbálja magát egy magasabb piedesztálra emelni azáltal, hogy ő megjavult és megváltozott az idő múlásával, de ez ügyes marketing fogás.

Személy szerint nekem is nagyon sűrű fiatal korom volt, évekig a balcsin dolgoztam nyáron, hetente más nővel kavartam, volt belőle annyi botrány, hogy elkezdtem a munkahelyeket sűrűbben váltogatni, mert volt olyan nő aki rosszul viselte, hogy dobtam.

De erre nem vagyok büszke, ezt nem teszem közszemlére, főleg nem egy olyan nővel akivel komolyabban tervezek és a kapcsolat elején tartunk még. Jó dolog az őszinteség, de ha egy nő megkérdezi hány nővel feküdtem le akkor annyit mondok, hogy sokkal és kész. Részletekbe nem vagyok hajlandó belemenni, se abba, hogy valakit kibeszéljek.

Még egy gondolat, pont azért vagyok most olyan ember mert 20 évvel ezelőtt sok mindent megéltem, ebben viszont igazat adok a férfinek, a múlt igenis számít, de aki a múltjával kérkedik ahelyett hogy a jelenben bizonyítana az már egy "lejárt lemez".

2019. jan. 28. 16:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többi hozzászólóhoz.
2019. jan. 28. 17:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Igen, manipulál, de mist is ugyanilyen görény, ha behálóz, téged is kihasznál, de a legrosszabb, hogy leépíti, rombolja a személyiségedet, csak sérülhetsz.

Kerüld messzire.

2019. jan. 28. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Az ember személyisége,életfelfogása nem tud megváltozni gyökeresen,az mindig megmarad.Régen 90%-ban használtam ki a férfiakat.Változtam,ez lecsökkent 20%-ra,de ott van az a 20%,és nagyon sok olyan gondolatom van még most is,ami 20 évvel ezelőtt is volt. N
2019. jan. 28. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!