Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált férfiak, ti hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált férfiak, ti hol szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Csendes, nem társasági emberként találhatok barátnőt?

Elég sokat vagyok itthon, de ha lenne barátnőm akkor mennék vele minden fele, tehát nem csak otthon ülnénk együtt.

2019. jan. 27. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ismerkedni, nekem jó egyedül. De eleve nem is járok olyan helyen, ahol ismerkedhetnék.
2019. jan. 28. 10:42
 12/16 peca1000 ***** válasza:

Netes társkereső oldalak.

Én is ilyen voltam (meg vagyok is, bármennyire sem annak látszik a kommenteimnél) :)

A nőim zömét onnan ismertem meg.

2019. jan. 28. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Leginkább sehol. :D
2019. jan. 28. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok, de eddig nyelvklubban, neten és egyetemen szedtem össze introvertált férfit. De valahogy mozduljatok ki, mert különben nem találunk meg titeket.
2019. jan. 28. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Sehol.
2019. jan. 28. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Az erdő mélyén :D Neten, de az nem mindig jön össze, mert túl sokan írnak rá egy lányra és a nagy részük degenerált agyhalott és a normálisaknak meg vagy el se olvassák az üzenetét, vagy nem törődnek szimplán vele. De a villamos megálló volt az eddig legesélyesebb, ahol szemezgettem egy lánnyal meg udvariasan előre engedtem, de nem jöhettem be annyira, mert mikor rám nézett kicsit elmosolyodott és inkább elkerülte a tekintetemet, aztán inkább én is szégyenlős lettem és hagytam, mert égés lett volna csak belőle. Szóval majd összejön csak idők kérdése. Így introvertáltként villamos vagy busz meg net.
2019. jan. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!