Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált srácként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált srácként mennyire nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok antiszoc mielőtt valaki azt hinné,csak valahogy a lányok jeleit nem igen veszem.Tegnap is szóba állt velem egy lány,látásból ismerem,eldumáltunk,de igazából valamiért az nem futott át a fejemen hogy mi van ha ismerkedni akart volna.A másik hogy én nagyon mindent túl agyalok,így ha van bátorságom azt is elveszítem.
2017. jún. 25. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne is legyél antiszoc, azok a sorozatgyilkosok kb. Aszociálist akartál írni. Fäszért keveri mindenki. Igen túlagyalod. El kellett volna hívnod valahova, ha tetszik neked.
2017. jún. 25. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Tetszik,szimpatikus lány volt,agyaltam hogy elhívjam táncolni,mondták ott mások is,csak nem akartam magam égetni hogy nem tudok táncolni.De ha egy teljesen ismeretlen lány tetszik olyankor meg lebeszélem magam.
2017. jún. 25. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos Kérdező, manapság olyan sok az extrovertált menőcsávó mindenütt, hogy visszahúzódó srácként kb. 0% esélyed van, és akkor még nagyon sokat mondtam.
2017. jún. 25. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

A befelé forduló személyiség egyértelműen hátrány hiszen egyszerűen láthatatlan leszel a sok HMCS között.

De van egy másik aspektus is, ami még nagyobb hátrányt jelent: az introvertált személyiség nem csak úgy lesz, rendkívül sok, már az emlékeid közül is törlődött esemény vezetett el idáig, amelyek gyökere általában ugyanott van: és ez sajnos a külső. Már az óvodában eldől kiből lesz a menő és ő a sikert ha akarja sem kerülheti el...

2017. jún. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!