Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ismerkedés során nem merem elmondani a nőknek, hogy egy temetőbe vagyok biztonsági őr? Mindig össze vissza hazudok emiatt.
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 15:49
21/31 anonim válasza:
Akkor te temetőcsősz vagy? Hàt nem lehet kellemes a hideg téli éjszakàkban is róni a köröket a sirok körül.Ràadàsul mindenféle entitàs ràd ragadhat.Meg szomorú és magànyos meló az.De cikinek nem mondanàm.
22/31 anonim válasza:
Biztos szégyelld, hogy nem csinálsz semmit. Szakmát kéne váltanom, pl sírásó.
32/f
24/31 anonim válasza:
Ha nem viszed haza a munkád meg onnan semmit akkor semmi baj 😀
25/31 anonim válasza:
Mondd azt nekik, hogy recepciós vagy a Feltàmadunk hotelben.
26/31 anonim válasza:
Ha nézzte a Hotel Transylvaniát akkor még hulla jónak is fogja találni . Meghát azért jó az hogy nem kötnek beléd folyton más dolgozók és még a fönőköd is isten mégse csesztet 🤷♀️
27/31 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs . Én 20 évesen féltem például a temetkezési sofőrőktől. Mikor láttam mindig hogy mennek halál nyugodtan az úton mögöttük meg hát nem épp élő ember van és valakinek nem természetes egyes dolog amiben mások benne dolgozznak.. Egyébként így vagyok még a boncolókkal azokkal mellett nem mernék el aludni . Vagy ott vannak a hamvasztók. Azokkal pedig szalonnát sütni se mernék kimenni . Úgyhogy a tiéd egyáltalán nem gáz . Egyébként is a temetőből jobban lopnak mint a bankokból úgyhogy menőbb ott . Anno nálunk a faluba volt egy család minden ünnepen vittek ki a sírra dolgokat . Aztán húsvétkor nem volt meg a csoki tojás amit kivittek . Elképesztő hogy mik vannak de fiam ha te ott lettél volna ez nem történik meg ! Szóval isten legyen veled isten nyugosztalja!
29/31 anonim válasza:
Szedj össze valami goth vagy sátánista csajt, azoknak még imponálni is fog. :D
30/31 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, érdekes. (Nem vagyok sátánista.) De ha nem tiltja meg a főnököd még ki is mennék veled egyszer, nagyon hangulatos lehet. Szerintem nyugodtan ismerd be ezentúl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!