Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan álljak szóba vele?

Hogyan álljak szóba vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal 20-22 év körüli pasi aki a Rossmannban biztonsági őr és nagyon tetszik nekem. Néha járok oda és valamelyik nap fogtam neki az ajtót mert elindult arrafelé de végülis nem ki akart menni de nézett és rám mosolygott. Annyira édes mosolya volt. Megtudtam a nevét, hogy hol lakik és nincs kapcsolatban. Valahogy szeretném felhívni a figyelmét de nem tudom hogyan. Mit lehetne mondani neki vagy kérdezni? Valamit amiből kialakulhat egy kis párbeszéd :D

2013. nov. 4. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Oda mész és beszélsz vele :D Megmondod miért és megkérdezed a nevét vagy hogy meló után inna egy kávét veled
2013. nov. 4. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Bocsi nem tudod merre találom a tusfürdőket?

Vagy valami hasonló....

2013. nov. 4. 20:28
 3/13 anonim válasza:
Szia:d szerintem légy magabiztos és elsősorban nyugodt! Lehetőleg első benyomásban legyél jó! Ha megvan a száma hívd fel vagy ha szerinted jobb hogy mégegyszer elkéred azis kontaktus megerősítés és elsősorban remek ismerkedési teknika:D Esetleg probáld meg megkérdezni hogy van e kedve mondjuk reggelezni vagy kávétmeginni valahol:D
2013. nov. 4. 20:30
 4/13 YuY ***** válasza:
Kérj segítséget egy férfitermékhez ami ajándék lesz apudnak, vagy tesódnak, vásárolni nem feltétlenül muszáj ha már leesett neki miért beszélsz vele :P
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyes, annyira nem vagyok bátor :D
 6/13 anonim ***** válasza:
Te mennyi idős vagy?:D
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lennél?Soha a büdös életbe nem ismered meg ha nem mész oda!
2013. nov. 4. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Vegyél egy felmosót,vagy ami éppen olyan formára ,mint egy tudjuk mi. Nézelődj...ha ott van közeledben,huzogasd a markodban..

Biztos felfigyel.

2013. nov. 4. 20:32
 9/13 A kérdező kommentje:

#4, ez nem is rossz :O úgyis nem sokára karácsony. De mégis hogy? :D Menjek oda és kérdezzem meg, hogy "szia! Ne haragudj, apukámnak szülinapja lesz és venni szeretnék neki valamilyen férfi dolgot. Nincs ötleted?" vagy mi? :D Én 17 vagyok.

Nem vagyok r1banc0s, inkább visszahúzódó, szégyenlős vagyok és önbizalomhiányom van, de ez már kezd javulni. Azért annyira magabiztos nem vagyok, hogy bárki ismeretlent elhívjak.

2013. nov. 4. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen mond valamit és utána?Tovább megy.

Én azt mondom legyél korrekt és határozott.Menj oda és beszélj bele.Arról amiért odamentél.Ne meséket találj ki.

2013. nov. 4. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!