Hogyan álljak szóba vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal 20-22 év körüli pasi aki a Rossmannban biztonsági őr és nagyon tetszik nekem. Néha járok oda és valamelyik nap fogtam neki az ajtót mert elindult arrafelé de végülis nem ki akart menni de nézett és rám mosolygott. Annyira édes mosolya volt. Megtudtam a nevét, hogy hol lakik és nincs kapcsolatban. Valahogy szeretném felhívni a figyelmét de nem tudom hogyan. Mit lehetne mondani neki vagy kérdezni? Valamit amiből kialakulhat egy kis párbeszéd :D2013. nov. 4. 20:25
11/13 A kérdező kommentje:
Utána meg a fél város rajtam fog röhögni és kezdhetem újra azt amiért évekig szenvedtem :S
(Kis város, gyorsan terjed a pletyka)
2013. nov. 4. 20:48
12/13 anonim válasza:
Jaj már.
Felnőtt ember.Miért tenne ilyet?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom, hogy mennyire értelmes :) Lehet, hogy bunkó. Azért bőven vannak ilyen srácok akik elmondják a haverjainak, aztán röhögnek. Jó, tudom, nem így kell hozzáállni de régebben bántottak elegen...
2013. nov. 4. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!