Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgassak a tanáromra és ne álljak szóba a sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy srác nagyon szeretek vele lenni,kezdek beleesni egyre jobban,igaz nem kéne,mert sokak szerint az sem igaz amit kérdez,és vannak elég gázos ügyei. Az egyik tanárom,akinek én vagyok a kedvenc tanítványa meglátott minket sulin kívül,másnap benntartott óra után,és azt mondta,hogy ne akarjak belekeveredni a srác ügyeibe,és a srácba se,tudja,hogy most nem érdekel amit beszél,de tényleg vannak problémái a gyereknek. Tisztában vagyok vele én is, de egyre jobban megkedveltem,és nem akarom elveszíteni. Szerintetek?2013. ápr. 17. 16:12
2/7 anonim válasza:
Szerintem, ha te magad is tudod, hogy rossz döntés és mások is, akik törődnek veled, azt mondják, rossz döntés, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy talán tényleg rossz döntés. Lehet itt mondogatni, hogy " a szerelem midnent megold", de ha bajod esik a zűrjei miatt, mert te vagy a barátnője, akkor majd érezni fogod, hogy hmm... talán gondolkodnod kellett volna, míg lehetett. Azzal, hogy járni kezdesz vele, vállalod az egész világ előtt, hogy hasonlítasz hozzá. Tényleg akarod? Én meggondolnám.
3/7 anonim válasza:
Azt csinálj amit jónak látsz! Viszont ha nagyon problémás a tag, az téged is rossz irányba fog vinni.
4/7 anonim válasza:
Na, egy újabb rosszfiú. :-D
Rövid távon hallgass a szívedre. Hosszú távon az eszedre. Milyen távra tervezel?
5/7 A kérdező kommentje:
Hosszútávra természetesen :) Igen,pont ezért gondolkodtam el rajta,hogy talán hallgatni kéne másokra. A haverja viszont azt mondta,hogy még senkivel nem volt ilyen,mert mindenkit otthagyott hetek után,én pedig hónapokig húztam az agyát és nem adta fel. Szóval nem tudom :/ Zűrös ügyek alatt értem a drogozást ( állítólag másoknak is árulja),lógást... stb. És van benne valami,hogy belevisz,mert amióta ismerem tényleg többet lógok. :/
2013. ápr. 17. 16:34
6/7 anonim válasza:
Egy drog dílerrel akarsz összejönni?! Hogy aztán mind a ketten börtönbe végezzétek?! Keress magadnak inkább egy normális fiút!
7/7 anonim válasza:
Mivel fogalmam sincs ilyen az a srác nem tudok javaslatot tenni. Inkább azt mondom: hallgass az ösztöneidre és MARADJ ÉSZNÉL! Ez a legfontosabb, ne hagyd h kihasználjon v ilyesmi, mert akkor a tanárnak lesz igaza.
Egyébként ha kell, akkor játszd el, h bajban vagy és nélkülözhetetlen neked ő, és az már egy jel h mennyire igyekszik érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!