Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, az eszemre, vagy a szívemre hallgassak?
Találkoztam tegnap egy lánnyal, elég furcsa és furcsa volt, eleve nem is akartam vele találkozni, mert "normális" lányokat keresek, de megbeszéltünk egy találkozót és nem akartam szarban hagyni, ezért elmentem vele.
Egyszerre volt vonzó és visszataszító, alapvetően szép lányról van szó, de nem festette ki magát és nagyon furcsa arca volt. Szinte egészen biztos, hogy mosott fogat, de fogproblémái vannak ezért egy nagyon kicsit kellemetlen szaga volt a szájának, lehetett érezni, hogy kicsit felborult a baktériumflóra.
Érdekes lány és igazából tehetséges és sok mindent elért, tele van energiával iszonyatosan szenvedélyes és lelkes de az is furcsa volt, hogy már az első alkalomnál hagyta, hogy a bugyijába nyúljak, sőt, majdnem lefeküdtem vele egy áruház wcjében, de nem ment nekem így. Utána átjött hozzánk és itt csináltuk, de nem csak a szájában volt felborulva a baktériumflóra és ezt már az ujjazásnál is éreztem, hogy kicsit kellemetlen szaga volt, bár menstruáció után volt. Alapvetően szép, kedves lány, de kicsit furcsa, nem mondanám, hogy átlagos, vagy normális....
Ő nagyon szeretne folytatást meg iszonyatosan rám van kattanva. Sajnos én voltam a felelőtlen, hogy játszadoztam vele és most rosszul érzem magam mert megbántani sem szeretném, de azt le kellene szögeznem, hogy nem szeretném vele összekötni az életem. Bár elmondtam neki. De sajnos barátilag sem, mert nagyon sok energiát emészt fel én meg még keresgélek. Nem tudom mit tegyek.
Hú, ha!
hogyan szerethetsz valakit, akitől undorodsz?
Milyen csaj az, akit az áruházban lefektethetsz a WC- ben. ( Hideg a kő és mocskos.)
Nem felelőtlen voltál, hanem annyira kani, hogy az sem zavart, hogy a csaj ápolatlan. Miként lehet egy ápolatlan lány szép?
Ha valakinek az illata nem tetszik az nem véletlen, kémia.
Olvass utána mielőtt ilyen kérdéseket felteszel.
Természetesen lehet, étkezés befolyása is vagy kevés folyadék fogyasztása, bármi..., de ha tetszik az illető,ettől eltekintesz, per.pillanat.
Elég egyértelmű nem jön be neked a lány. Én csak azt nem értem miért nem tudsz egy ilyen egyszerű szituációt tisztázni magaddal?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!