Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom is az volt.
Nem a munkahely a mérvadó.
Bocs lányok ha férfiként belepofizok :)
4: +1!
Ezt én sem értettem sosem, nálam huszadrangú kérdés, hogy mit dolgozik az az illető akiben látok fantáziát a további ismerkedésre. Még indokként esetlegesen el tudom azt fogadni, hogy a nagyon eltérő keresetek a jövőben frusztráció(kat) szül(het)nek. De minden kommunikáció kérdése, ugye :)
Rám sosem mondták, hogy buta lennék, nyitott és normális embernek tartanak az ismerőseim.
Persze én is szoktam ide poénos hozzászólásokat rittyenteni, de néha ha komoly vagyok, akkor szoktam ilyeneket is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Természetesen a vagyonőri szakma is elég széles palettán helyezkedik el, ha az emberi állományt vesszük górcső alá!
A "gyúrós, focimeccsen butánnéző, vaddisznótól" kezdve a komolyabb/szigorú kiemelt helyeken lévő szolgálatot teljesítőkig azért van "egy kis szórás", nem mondom. :)))
Jah, én is vagyonőr vagyok egy külföldi érdekeltségű (fluent english needed) eléggé komoly biztonsági szintet megkövetelő objektumban.
Na akkor lehet lepontozni! ;) =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!