Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnétek egy biztonsági őrrel?

Figyelt kérdés

2018. febr. 11. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem mérvadó/nem érdekel, mi a foglalkozása. Tisztességes ember legyen, jól nézzen ki, és legyen aranyos a személyisége, akit szerethetek/aki szerethető; és ő is ugyanúgy képes szeretni. Tehát meg van benne a szeretetre való képesség. És ez ilyenkor általában ki is ül az emberek arcára. Méghogyha direkt pókörfésszel is néz:)
2018. febr. 11. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
#10! Nekem van egy nagyon jó barátom, aki biztonsági őrként helyezkedett el. Egy darabig próbálkozott ismerkedni nőkkel, de amikor megtudták, hogy mi a szakmája, akkor lepattintották. Nem vagyok elfogult, de nála értelmesebb, jobb humorú, olvasottabb embert alig ismerek. Biztonsági őr és biztonsági őr között is hatalmas különbség van, csak sokan nem jutnak el addig, hogy megismerjék a másikat.
2018. febr. 12. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

12: Ezt sajnos én is tapasztaltam/tapasztalom :( Meg is van a szóbeli lelkesedés a hölgy részéről is addig a pontig, ahol a foglalkozás szóba nem kerül, mint olyan. Na, ott szokott elhalni/bedadogni a dolog. :))

Nem is baj amúgy, teljesen jó filter a felszínesen gondolkozók kiszűréséhez. :)

2018. febr. 12. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!