Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha cigizik egy lány?
Szerintem egyáltalán nem nőies, ha cigizik valaki, mellé még büdös is lesz, mind a ruhája, haja, szája, keze..
(és ne mondjátok, hogy rágó meg parfüm, mert rohadtul nem veszi el, max ti nem érzitek, mert a dohányzás miatt csökkent az íz és szagló érzékelőtök).
Ha már ennyire nikotinvágya van, akkor szívjon e cigit, az legalább jó illatú..
Emiatt kb. 10/9 lány ki is esik, mert ő nem hajlandó letenni senki kedvéért sem a cigit.
Most ez ennyire jó?
Hogy lehet egy dohányzás nőies? :O
Ez egy káros szenvedély, ami egészségtelen és drága is egyben.
Apukám dohányzik, anyukám nem, de őt nem zavarta, hogy apa cigizik.
Én nem próbáltam ki, párom már igen, de nem dohányzik ő sem. Nálam alapelvárás, hogy ne dohányozzon és ne igyon alkoholt az illető. Legyen számára fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód.
Mindenkinek mások az elvárásai a másikkal szemben. Van, aki ezzel elfogadóbb, van, aki nem. Ennyi. Különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.
Én meg pl. azt nem értem, erre a sémára rávetítve, hogy vajon egyes emberek, akiknek bejönnek a mackós/molett emberek, hogy mi tetszik nekik rajta? Mi szép van a plusz zsíros kilókban?
Biztos röhögőgörcsöt kaptam volna 20 év randizàssal a hàtam mögött ha egy férfi megijedt volna egy korsó sörtől, uram bocsà fél cent pàlinkàtól. :)
Ja persze nem nőies... de jó hogy a cigizes is csak a ferfiak “kiváltsága”
Kit érdekel mi nőies vagy mi nem. Nem aszerint dontom el mit teszek hogy jajj az nem nőies... istenem
Én dohányzó nővel nem jönnék össze.
Az egészséges életmód alapfeltétel, ebbe a cigi nem fér bele. Alapból akaratgyenge az olyan, aki nem képes nemet mondani ilyen káros szenvedélyre.
1. Rohadtul nem érdekel senkit, hogy te mit tartasz nőiesnek.
2. Emiatt, ha valamit nem szeretsz, akkor ne csinálj már belőle gender kérdést. Fogalmazd meg úgy a véleményedet, hogy nem szereted a cigit, szerinted undorító és kész. Az ilyen bináris, nemi kategorizációs gondolkodás miatt azok a nők sem fognak veled szóba állni, akik amúgy nem cigiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!