Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van ennek értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ennek értelme?

Figyelt kérdés

Van egy lány, egy idősek vagyunk. Barátja van, már 12 éve együtt vannak. De elhidegültnek mondja a kapcsolatát, így szívesen ismerkedne velem... élőben szimpatikusnak találtuk egymást, nagyon jó volt együtt lenni. Aztán természetesen jött az, hogy 12 évet nem tud eldobni néhány havi ismeretség után... és most teljesen úgy érzem, hogy hiába güriztem meg hajtottam azért hogy együtt lehessünk, mégis egy iskolázatlan barmot választ helyettem, mert elvileg szereti. Nektek ebben az esetben nem támadnak gyűlölködő gondolataitok? A franc se hitte volna hogy ennyire nehéz kiszakítani abból a kapcsolatból, ahonnan elvileg ő is menni akart már. Szentül hiszem, hogy ha vmi 190 centis kigyúrt Antonio Banderas jellegű pasi lettem volna akkor gond nélkül elszakad a pasijától és már velem van.

Ti hogy látjátok?

2019. jan. 24. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt igaza van,12 közös együtt átélt év, te pedig pár hónapos történet vagy. Ebben az esetben hagyd, mert nem fogja elhagyni, legyenek továbbra is boldogok együtt. Te pedig keress egy független hozzád illő őszinte nőt. Ne pazarold rá a drága időd!
2019. jan. 24. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Pasik, csajok is tudnak vetíteni, kihasználni.

Ld. “szerelmed” átdobott a palánkon. Kellett neki egy kis izgalom, kis kaland, és te biztosítottad neki.

2019. jan. 24. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak eljátszott a gondolottal,milyen jó lenne ha....Persze nem gondolva arra,hogy a kis játékába ténylegesen is belerángat egy harmadik embert is.Önző dolog,de miért is gondoltad,hogy a sz*rt feladja az ismeretlenért,neeem.Inkább fuldoklik még benne pár évet,de legalább fényezted az egojât,hogy még azért nagyon is kellene valakinek.Így majd erre gondol a szörnyű napokon.

Vond le a tanulságot.Nem kell ilyesmibe nagyon belekezdeni.

2019. jan. 24. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezért nem mész bele ilyenbe/veszed komolyan az illetőt. Majd ő "gürizik", ha akar valamit. Pump & dump kategória akkor is, ha veled alakul valami.

32/f

2019. jan. 24. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ha jól értem ismerkedés alatt nem csak holmi könnyed bájcsevejt értesz egy gőzölgő tea mellett - ám javíts ki, ha tévedek.

Kedves barátom, lehet, hogy egy barom a barátja, de ő a pasija. Biztos neked sem esne jól, ha megcsalnának. Elhidegültek vagy nem - a lány bármit mondhat neked, egy kapcsolatot legjobban csakis azt a két ember ismer, aki benne van.

És most őszintén, szeretnél te olyan nővel lenni, akivel eleve úgy jöttél össze, hogy megcsalt valakit? Nem ismerem a lányt, de az elmondottak alapján nem érdemel meg sem téged, sem a paliját.

Van sok szingli lány, találsz jobbat. Megértem a befektetett munkát, de valljuk be, eleve egy foglalt lány volt, nem a legetikusabb volt ez a "munka".

Találsz jobbat is, keress elérhető lányt, aki nem szórakozik se nem veled, sem a pasijával.

2019. jan. 24. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csodálkozom. Van olyan ismerősöm, aki egy bántalmazó kapcsolatból nem tud kiszakadni emiatt, mert a leggázabb hibái ellenére "szereti a párját".

Ehhez képest a te példádban nem érzékeltem komoly problémát ebben a kapcsolatban, csak a tipikus hosszútáv kapcsolat helyzet, ahol egy idő után bárki megunná a párját, ha nem tesz a kapcsolatért, akkor bármelyik elhidegülhet ennyi év után.

Meg úgy tűnik, hogy neked meg annyi a bajod, hogy nincs barátnőd. Miért épp erre a foglalt lányra vagy ráállva?

Viszont azt furcsának találom, hogy minek randizgat a párja mellett, főleg ha nem akarja eldobni őt. Talán a lány se tudja, hogy mit akar.

2019. jan. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!