Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mire gondolhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire gondolhatott ez a lány?

Figyelt kérdés

Egyetemen csoporttársak vagyunk egy lánnyal aki nagyon tetszik nekem. Ő koleszos, én nem. Kb 2 hónapja hívtam el először táncos buliba, nagyon jól érezte magát, hazavittem, beszélgettünk, de nem történt semmi. Ez még vagy 5 alkalommal megismétlődött, majd közöltem vele, hogy szeretném megcsókolni, de nem lett belőle semmi. EZ volt november végén. Azóta egyszer kerestem telefonon, de kinyomott. Tudom, hogy vizsgaidőszak van és hogy sokat kell tanulnia, nem is akartam zavarni, de nem hívott vissza. Most 1,5 hónap után keresett, hogy menjünk négyesben bulizni a barátnőjével és még egy koleszos sráccal, de nemet mondtam. A buliba viszont elmentem(nélküle is mentem volna, általam ismerte meg a bandát) és összetalálkoztunk, de csak távolról köszöntem. A buli végén beszélgettem az egyik gitárossal és odajön hozzám, hogy szeretne velem beszélni. Megkérdezi, hogy akkor most hányadán állunk? Mondom, köszönöm érdeklődését, velem minden rendben, jól teltek az ünnepek. Erre közli, hogy nem kell a másik párra tekintettel lenni és ha van kedvem még tovább mehetnénk egy másik buliba. Mondom nem fog menni,mert ittam és ismerősök visznek haza. Erre azt válaszolja, hogy ne beszéljek félre,tudja hogy kocsival jöttem és nem akarom hazavinni. Erre azt válaszoltam, hogy nem én hívtam el bulizni és fel sem merült bennem, hogy haza fogom kísérni, nem így készültem.

Erre nyilvánosan elküldött melegebb éghajlatra....kínos volt.

2019. jan. 22. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen a hátralevő időn merenget, ami a következő menzeszég tart majd. :)
2019. jan. 22. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérethetted volna még magad de ugyanakkor lehettél volna kedvesebb is ha tetszik neked a lány...és gondolom tetszik mert foglalkoztat annyira, hogy feltedd ezt a kérdést.
2019. jan. 22. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Miért a kérdező a gyökér? Tipikus agyhúzós fruska, írom ezt nőként. Elvárja, hogy majd füttyent és mindenki hasra esik.
2019. jan. 22. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Hé, miért szidjátok a kérdezőt?

Teljesen korrekten viselkedett!

Elején udvarolt, nyomult amennyire kellett, szavakkal és tettekkel is kifejezte, mik a szándékai. Majd kap egy igen bunkó elutasítást, miközben ő maga nem ment át zaklatóba, aki nem ért a nem-ből (egész decemberben egy telefon, amit a lány kinyom, és még csak nem is reagál semmit utána!!).

Srác elkönyveli, hogy nem érdekli a csajt, nyilván az idő múlásával az ő lelkesedése is alábbhagy, majd ekkor a csaj megpróbálja őt a seggéből előrántani, hogy na most, hogy nincs más dolga, már hajlandó vele foglalkozni.

Ebből a kérdező természetesen nem kér, kihasználni sem akarja a lányt, ezért ismét korrekten elmondja, hogy mi a helyzet, a csaj meg számonkér rajta olyan dolgokat, amikhez semmi köze, ÉS a lány sértődik meg!!!!!

Szerintem a kérdező tankönyvien korrektül viselkedett. Nem téged minősített a jelenet, amit rendezett a lány, ez csak a saját elméjének a védekezése az ellen a számára hihetetlen helyzet ellen, hogy őt valaki most visszautasította, ezt a tényt pedig nem képes normális emberi lényként elfogadni, hanem azzal nyugtatja magát, hogy a kérdező a szemét.

2019. jan. 23. 07:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Valaki privátban azt írta, hogy egyértelmű volt, hogy bejövök neki, mikor visszahívott és találkát javasolt. Ezen én is elgondolkoztam, de ez nem egy randi meghívás volt mert akkor nem négyesben akart volna találkozni. Akkor szoktak ilyet kezdeményezni a nők mikor nem bíznak a másik félben és kell egy kapaszkodó nehogy kettesben kelljen vele maradnia. Ha azt mondta volna, hogy szeretne látni és találkozzunk valószínűleg belementem volna.

Azért írtam kia kérdést,mert elég kellemetlenül éreztem magam azután, hogy jó hangosan elküldött a p....ba.

Mindegy, ebből is tanulni kell.

2019. jan. 23. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán csak unatkozott, vagy nem jött be az A terv, és gondolta majd téged ugraszt.

Nem jött össze, és megsértődött, pedig igazából ő volt a gyökér. Még szerencse, hogy ez viszonylag hamar kiderült, mennyire suttyó a csaj, így nem pazarolod rá a drága idődet :)

2019. jan. 23. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!