Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány mit gondolhatott közben? (képpel)?
Sziasztok!
Ma ahogy jöttem haza, a buszon (Telkin, vagy Budajenőn) felszállt egy fiatal(17-19éves) lány. Jól nézett ki, olyan "modern nő" arca volt. Szóval nem az a cuki kiscsajos. Inkább elegáns vonalak, és "kimért" tekintet. (Remélem hogy értelmes emberek is olvassák és tudják értelmezni)
Szóval leült mellém az "A" -val jelölt székre. Én a "B" jelűn ültem.
És igen sokszor nézett (egyértelműen láttam a szemem sarkából, mert a szőke haja és a sötéttel kifestett szemhélya, valamint a barna szeme elég kontrasztos volt). Teljesen nem tekeredett ki, de sokszor nézett. Mikor a szemébe néztem, akkor pedig gyorsan levette rólam a tekintetét.
Szóval miért nézhetett? Akarhatott valamit? Tetszhettem neki? Vagy miért szoktak lányok fiukat nézni? Nem vagyok valami szépfiú, meg most a hajam se volt túl jó, viszont borostás voltam ma, és sok lánytól hallottam már hogy nagyon sármos úgy az arcom. Az még érdekes volt, hogy amikor leszállt(Perbálon, szóval kb 10-15percet utazott), akkor viszont nem nézett meg.
Egyébként nem akarok a lánytól semmit, pusztán kíváncsi vagyok!
Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm. Kort és nemet írjatok légyszives. (23 éves vagyok)
Kedves 4# -es válaszoló!
A válaszod semmilyen értelemben sem tekinthető hasznosnak! De adok esélyt: Ha válaszolsz érdemben is, akkor plusz pontot kapsz mínusz helyett!
KOROTKAT és nemeteket légyszives írjátok ki. A helyesírási hibáért pedig elnézést kérek.
Ilyen számomra megmagyarázhatatlan, fura buszos sztorijaim nekem is voltak. Egyszer például egy forró, nyári napon buszoztam hazafelé és ugye vannak ilyen menetiránnyal ellentétes ülések. Na ott leült két csaj, barátnők voltak és a szöszi folyton engem nézett, de nem csak úgy, hogy rám tévedt a szeme, hanem konkrétan engem bámult, mint ak imeg lett babonázva vagy mi a szösz, jött egy vén bácsi, aki közénk állt és a csaj képes volt miatta úgy helyezkedni, hogy engem láthasson újra.
Persze, mivel én egy ronda srác vagyok, esélytelen, hogy tetszettem volna neki, nem vagyok se magas, se kigyúrt, se jóképű, vasággyal 60kilót jó, ha elérem. Nincs bennem semmi vonzó külsőre, szóval úgy látszik a csajok a nagyon csúnya fiúkat ilyen betegesen megbámulják.
Másik eset, amikor haverommal jöttem haza busszal és nagyban lököm a dumát neki és egyszer csak szól haverom, hogy nézzek már oda előre, az a csaj engem bámul és tényleg hátrafordult és engem nézett, aztán visszafordult és valami súgott a barátnőjének és elkezdtek nevetgélni.
Gondolom kigúnyoltak, hogy milyen ronda vagyok. Haverom szerint bejöttem a csajnak, de az lehetetlen, mrt ronda vagyok és nem kitatálom, már vágta a képembe elkényeztetett, úri életet élő plázacica kicsi lányka.
Szerintem kérdező, te se éld bele magad, valószínűleg csak elbambult és épp nem volt másra lehetősége, mint a te képedet bámulni.
Nem kell ezekkel foglalkozni, már én is lesz@rom, ha egy casj szemez velem vagy piszkálja a haját észre sem veszem, ez semmit sem jelent, nem kellek én egyik lánynak sem, egy ronda fiú senkinek sem kell.
Ha te mégis jóképű, magas srác vagyok, akkor talán mégis van esélyed, de kétlen, a mai lányok igényeinek kevés földi halandó tud megfelelni, de én ezt megértem és elfogadom. A rondarandin is fent vagyok, sajnos egyelőre sikertelenül, alig van hajdú-bihari csaj.
Kedves utolsó válaszoló, sajnálom.
Amúgy én magas vagyok, és egyáltalán nem vagyok ronda. De azért macsó se. Szóval kisfiúsan sármos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!