Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány mit gondolhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány mit gondolhatott közben? (képpel)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma ahogy jöttem haza, a buszon (Telkin, vagy Budajenőn) felszállt egy fiatal(17-19éves) lány. Jól nézett ki, olyan "modern nő" arca volt. Szóval nem az a cuki kiscsajos. Inkább elegáns vonalak, és "kimért" tekintet. (Remélem hogy értelmes emberek is olvassák és tudják értelmezni)

Szóval leült mellém az "A" -val jelölt székre. Én a "B" jelűn ültem.

[link]

És igen sokszor nézett (egyértelműen láttam a szemem sarkából, mert a szőke haja és a sötéttel kifestett szemhélya, valamint a barna szeme elég kontrasztos volt). Teljesen nem tekeredett ki, de sokszor nézett. Mikor a szemébe néztem, akkor pedig gyorsan levette rólam a tekintetét.

Szóval miért nézhetett? Akarhatott valamit? Tetszhettem neki? Vagy miért szoktak lányok fiukat nézni? Nem vagyok valami szépfiú, meg most a hajam se volt túl jó, viszont borostás voltam ma, és sok lánytól hallottam már hogy nagyon sármos úgy az arcom. Az még érdekes volt, hogy amikor leszállt(Perbálon, szóval kb 10-15percet utazott), akkor viszont nem nézett meg.

Egyébként nem akarok a lánytól semmit, pusztán kíváncsi vagyok!

Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm. Kort és nemet írjatok légyszives. (23 éves vagyok)

#mire gondolhatott #szemezés a buszon
2013. febr. 25. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

00:56-os. Én is ilyen voltam, hogy azt hittem ronda vagyok, de minimum nem szuperpasi. De mégis népszerű vagyok. Lehet, ha revideálnád a nézőpontodat önmagaddal kapcsolatban, meglepődnél.

Kérdező: szerintem tetszettél neki. Én a csajokat szedem fel így, és tudom, hogy sokaknak bejön a bámulósdi, ez is jelzés, de még nem megszólítás, amolyan "engedély, hogy leszólíts, mert külsőre bejössz", de még nem olyan nyílt, hogy ciki legyen, hogy ha nem tetszel neki. Szerintem optimális közeledési technika mindkét nem részére.

2013. márc. 5. 17:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet tetszettél neki ezt nem tudod már meg soha (lehet de). Lehet hogy csak valakire emlékeztetted és nem volt benne biztos, hogy ismer e téged vagy sem.

Életkor függő, de lehet hogy épen letesztelte rajtad a vonzerejét (zavarba hozzon, megpróbáld felszedni...stb) néha csinálunk ilyent is. Lehet valami újat vitt magán nemrégen végbe (pl eddig hullámos vörös volt és most kiegyenesíttette meg behidrózta és felmérte a változást esetleg úgy öltözött fel és sminkelt ahogy eddig nem szokott vagy csak valamiért úgy érezte hogy ez alkalommal különösen jól sikerült és ki akarta próbálni az egyes pontot :P)

Esetleg nem nagyon volt mást nézni + nem sajátította el a nem nézek semmit technikát.

Esetleg az egész csak a képzeletedben létezett :D Ez a leggyakoribb mikor meg vagy róla győződve hogy a másik stírel de igazából csak pont bambul valamerre vagy nem is téged nézett. Buszon amúgy is tök géz mert bármerre nézel emberek. :D Ha érdekel a csaj legközelebb szólítsd le.

Bár biztos létezik ez is hogy a szépfiúkat meghódítja heves ostromával az erős és bátor nő de azért még remélem nem általános ez :D Sármossá nem az arcod hanem a fellépésed fog tenni

2013. márc. 5. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!