Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szintén ezen a szinten rekedt meg a csajozásban?
Én megmondom őszintén nem látok rá esélyt, hogy legyen barátnőm, így ha kivülről nézném magam nem tudnám elképzelni.
Arra látok esélyt hogy nettó 300-400 at megkeressek, vagy egy komolyabb sportsikert.
Viszont még egy átlagos nőt sem tudok elképzelni magam mellé. Konkrétan lúzernek tartom magam, egy szórakozóhelyen pl nullának érzem magam, viszont óriási kontraszt hogy a fociban piszkosul jónak érzem magam, és ez nyilván kihat a teljesítményemre.
És ha fejben sz*rnak látod magad, akkor sz*r is leszel. Ezt nem tudom átváltoztatni fejben, nem megy gombnyomásra.
A másik két szálon van egy eltervezett út(nem képzelt, hanem megtervezett!),(nem álom, hanem cél!) melyet követek és napról napra teszek értük. Jó vagyok a munkában a sportban. Fiatal is vagyok. Viszont nálam a nő egy ilyen álom kategória "piedesztára emeli a puncit" (40éves szűz)
Viszont a csajozás távol áll tőlem, nem vagyok meleg, volt már pár szex kapcsolatom, barátnőm még nem.
Viszont akikkel kavartam, tudom fura, de mindig a nő nyitott, én észre sem vettem volna.
Ez az amit ugye csajozásnak neveznek, veszi fogja a jeleket, aztán lép stb.
Nálam ez a fajta képesség a zérót közelíti.
Van önkritikám, de önbizalmam is, abszolút reálisan látom a helyzetemet.
Nem merek leszólítani az utcán egy lányt, mert mit beszélnék vele?
Másik dolog, hogy a nők szeretik ugratni a fiúkat akik tetszenek nekik, én ezeket a "beszólásokat" "vicceket" is magamra veszem. Nagyon egyszerű a gondolkodásom ezen a téren.
De nem vagyok bolond, mert egyetemet végeztem, felelősségteljes munkakörben dolgozok, olyan meló aminél reggeltől estig észnél kell lenni.
26 F
jóképűnek mondanám magam, illetve mások is mondják ezt rólam, viszont gyerek, tinédzser és fiatal koromban nagyon csúnya meg lepukkant voltam (ugye nem dolgoztam és csöves cuccokban jártam + kopasz voltam mert nem volt pénzem fodrászra sem, szakállam is csak egy két helyen nőtt) és azóta is az van "belém kódolva"
a megjelenést megváltoztatja a pénz, de a belsőt nem tudja...
Nem beszéltem lány csoporttársakkal soha az életben, mert nem mertem nyitni, ők meg nem szóltak hozzám maguktól.
Beszélni sem mertem velük nem hogy fűzni őket.
Volt olyan nő aki nagyon csúnya volt (nem hazudok 100 kg biztos volt), és nekem meg jó volt hogy valaki foglalkozott velem, de aztán gondoltam hátha lesz legalább elfogadható külsejű nőm.
Akkor volt olyan aki meg mindenkivel kavart, mikor volt csávója akkor velem is.
Volt akivel szintén jártam (vidéki), és áthívott magukhoz, de nem mertem mert ott voltak a szülei is, és féltem a helyzettől, hogy ha béna leszek akkor nem tudok hazajönni és akkor milyen gáz lesz és inkább szakítottam vele.
Ilyen csajozás terén nagyon idegenül mozgok, kb ott tartok mint egy 14-15 éves. Nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!