Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok . Valamilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok . Valamilyen szinten felnéznétek egy ilyen srácra?

Figyelt kérdés
3 hónap alatt 36 kg-t fogyott, (120 kg-ról) teljesen legyengült, majd 4 hónap alatt egy szálkásabb külsőt (nem egy adonisz hanem inkább sportosabb forma nagy vállakkal) szerzett magának egy jobb kondival? A személyiségével nem lenne probléma.

2019. jan. 20. 10:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

3 hónap alatt 36 kg irreálisan sok. Kb. heti fél kg a normális, heti 1 kg már extrém súlyvesztés.

4 hónap alatt 0-rol nem tudod kugyurni magad annyira, hogy az már látható legyen.

2019. jan. 20. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Gratula neki, bár nem foglalkoztat különösebben. Nem ilyen okokból szoktam felnézni valakire, legalábbis más okból esik valakire a figyelmem és érdeklődésem.
2019. jan. 20. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
A személyiségeddel valóban nincs probléma, leszámítva, hogy kicsit hazudós vagy. ;)
2019. jan. 20. 10:47
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Balázs, a mamutvadász. XD
2019. jan. 20. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Elismerésre méltó, de valóban sok az a 36 kg 3 hónap alatt. Megérte? Nem hiszem. Teljesen legyengült? Megérdemelte. Inkább csinálta volna normálisan, egészséges keretek között.

Kérdés: miért fogyott le? Azért, hogy csajozzon, vagy azért mert rájött, hogy egészségtelen ez a súlyfelesleg?

Nem ilyen miatt szoktam felnézni bárkire is.

2019. jan. 20. 10:49
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Nem nezek fel senkire. Nem is várom el hogy bárki is felnezzen ram

Mier kellene bárkire is felnezni ? Nem értem miért akarjak ezzel növelni az emberek az egójukat. Olan gaz valakire felnezni mintha alacsonyabb értékü lény lennék a másiknál

2019. jan. 20. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha egy két év alatt is tartja ezt az életformát, az már látható. Nem az hogy felnézek rá, de mindenképpen jó pont az akarása, kitartása, céljai. Előnnyel indul szerintem egy pártalálásban, de csak emiatt nem lesz vonzó számomra.
2019. jan. 20. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Egy valaha 120 kilos ember soha nem fog jól kinézni, pláne nem ilyen rövid idő alatt. Mindig megfog látszani rajta a lógó bőre, meg a tokájának a helye. Láttam pasikat akik nagyon kövérek voltak és már évek óta lefogytak meg sportoltak, de soha nem lesznek olyank, mint akik születésük óta vékonyak és jól neznek ki. Tetszik, nem tetszik ez van. Nem kéne ilyen pasi, föl pláne nem néznék rá.
2019. jan. 20. 11:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. A felnézés kicsit túlzás, inkább jópontnak számít e?
2019. jan. 20. 12:06
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem jó pont. Én 40 kg feletti felesleget adtam le, és nem akarnám, hogy felnézzenek rám. Ez az én kis privát elintézni valóm volt.
2019. jan. 20. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!