Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idáig süllyedtünk hogy air...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idáig süllyedtünk hogy air max a munkáscipő? Barátot hogy találjak magamnak így?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, az izmosabb, helyes fiúk az ideáljaim, meg magas de összesen air max 95 van és az a munkáscipőjük, abban mennek pakolászni meg kitudja hova, az igénytelen melegítőgatyájukkal párosítva, és egyszerűen igénytelenül öltözködnek, pedig ők azok a tipikus "helyes fiúk" akik nekem szimpatikusak külsőre, és ha beszélni akarok veluk meg sem értem őket, és általában kiröhögés lesz a vége...magyar fiúkkal akarnék ismerkedni ott tartok, de környékemen alig vannak, ők meg nem jönnek be külsőre, pedig nem kisvárosban élek.
2019. jan. 21. 15:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor úgy néz ki más országba kell költöznöd. Vagy megvárni amíg elmúlik ez a korszakod. Mert el fog. Olyan 20-23 éves lehetsz. Még gyorsan változol.
2019. jan. 21. 17:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Felismerted vacak pasikhoz vonzódsz. Trauma, dolgozd fel. Vagy magadrakoncentrálj, olvass,hímezz, ne kukkolj cipõket ilyesmi.
2019. jan. 21. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Na az ilyen sötét su.ák miatt szégyellem néha, hogy nő vagyok, de tényleg.. :D

Azt kívánom ez legyen életed legnagyobb problémája az Air max cipő. :D :D

Nekem is van kettő és mégis jó stílusom van, nem értem mi a bajod azzal a cipővel?

Neked biztos nagyon jó stílusod van, de ez nem egy munkahelyen fog megmutatkozni, ahol pakolni kell hidd el akkor nem azon jár az eszük, hogy egy ilyen hül.e nőnek tetszenek..

Remélem te ott is tiptop vagy, ha az lennél észrevennének, de úgy tűnik nem fognak. :D

Tudod nem csak stílus kell egy jó nőnek, hanem kisugárzás és humor és minden, amit szeretnek a pasik.. :)

Nem értem, miért hiszi sok ember azt, hogy a ruha teszi csak az embert.. nagy gondok vannak az agyban, pedig te már felnőtt vagy..

Durva ez a világ. :D Nagyon kevés értelmes nő és férfi van, ez az oldal nagyon megváltozott.

22/L

2019. jan. 21. 21:25
 24/25 anonim ***** válasza:

Halkan jegyzem meg csodálom magyar nyelvünk amiben a proli szóba mindenki azt lát bele amit akar. Te is.

De amíg van egy helyes kedves srác akivel kb sziklát is másznék mosolyogva pedig az nekem a pokol addig pont nem azt nézem 3.000 vagy 30.000 a nadrágja. Ne attól vagy ember.

De lehet neked van igazad s az a baj a lovagod majd aki tökéletes lenne neked pattint mert nem olyan zsepit,cipõt, melltartót,kamucsöcst, sminket viselsz amit Erzsébet királyné estéin szokás s rád süti proli vagy.

2019. jan. 21. 21:28
 25/25 anonim ***** válasza:
49%

ú, én is gondban vagyok ezzel :D aki tetszik arcra mondjuk, arról látok egy ilyen belőtthajas képet, és elmegy tőle a kedvem teljesen. sokkal jobban szeretem a kevésbé instafiúkat. :D vagy meglátom civilben és összeomlik bennem a kép az egyenruha után rendesen :D

nem tudok sajnos tanácsot adni, de nem vagy egyedül ezzel a problémával... :D teljesen rosszul vagyok amúgy már attól, amit leírtál (ermex meg melegítő)...

2019. jan. 22. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!