Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idáig süllyedtünk hogy air...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idáig süllyedtünk hogy air max a munkáscipő? Barátot hogy találjak magamnak így?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, az izmosabb, helyes fiúk az ideáljaim, meg magas de összesen air max 95 van és az a munkáscipőjük, abban mennek pakolászni meg kitudja hova, az igénytelen melegítőgatyájukkal párosítva, és egyszerűen igénytelenül öltözködnek, pedig ők azok a tipikus "helyes fiúk" akik nekem szimpatikusak külsőre, és ha beszélni akarok veluk meg sem értem őket, és általában kiröhögés lesz a vége...magyar fiúkkal akarnék ismerkedni ott tartok, de környékemen alig vannak, ők meg nem jönnek be külsőre, pedig nem kisvárosban élek.
2019. jan. 21. 15:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Semmit nem értek a kérdésből, hiába olvastam el kétszer.
2019. jan. 21. 15:16
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
1-es, dettó :D
2019. jan. 21. 15:17
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Idáig süllyedtünk, hogy a cipőjük alapján ítélünk meg embereket?
2019. jan. 21. 15:18
 4/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen az összes fiú aki bejön külsőre igénytelen...
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

WTF? :D

Szerintem... just do it.. do it... :D

6/25 A kérdező kommentje:
Az olyan férfiak, fiúk akik képesek adni magukra, ők meg unszimpatikusak és "bénábbak"
2019. jan. 21. 15:19
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj,hogy nem illik a cipő a munkásruhájához?Nem inkább az,hogy beszélni se tudsz velük,és így nem érdekled őket?A magyar pasikat meg az arcukról megismered,hogy ennyire tudod nem lakik abban a városban tùl sok? Nem a pasikkal van baj ott,hanem veled.Lehet Te vagy nekik igénytelen,a magyaroknak is.
2019. jan. 21. 15:25
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Ismerkedj külsőre B kategóriás ámde igényes pasikkal
2019. jan. 21. 15:26
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Te, cunci, nem tudom, nalatok hogy van, de nalunk videken pl nem Armaniban allnak neki pakolaszni a fiuk, hanem munkasruhaban.
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
#1 én elsőre megértettem. Szerintem lassan megtanulom azt az igénytelen nyelvet, amit ezen az oldalon néhányan használnak.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!