Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idáig süllyedtünk hogy air max a munkáscipő? Barátot hogy találjak magamnak így?
Ne már basszus.. Az, hogy valaki nem Armani öltönyben rohangál ügyeket intézni meg pakolászni már azt jelenti, hogy igénytelen a külsejére? Én se fogok kiöltözni ha leszaladok a postára vagy koszosabb melót végzek.
Kérdésre válaszolva, az Air Max egészen megfizethető árkagtegória, gazdagabb országokban kb 0 értéke van szerintem. Nekem is van 2, és igen, előfordul, hogy azt húzom fel kocsi takarításhoz vagy bevásárláshoz. Nőként sem értem mi ezzel a baj, vagy miért lenne igénytelenség ha valaki nem jár egyfeszt kiöltözve. Illetve, hogy ez miért is ekkora dolog egy kapcsolatban.
Azért mindig elcsodálkozom, hogy az én problémáim lfsznyiak egyes emberekéhez képest. Airmax cipő. Sírsz. Airmax cipő a külföld szandálzoknija... xDDD
Szerintem nem hiába röhögnek ki téged...
Most az Air Max munkáscipőnek túl jó, vagy túl rossz a kérdező számára?
Másik kérdésem, hogy miért nem munkavédelmi cipőben dolgozik aki fizikai munkát végez. Az erre van kitalálva. Vagy pont ez a baja a kérdezőnek?
Teljesen idióta és éretlen vagy.
Nme mindegy miylen ruha van rajtuk, ha csak dugni akarsz?
" ha beszélni akarok veluk meg sem értem őket"
Ezen nem csodálkozom. A magyar nyelv is erős kihívást jelent neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!