Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idáig süllyedtünk hogy air...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idáig süllyedtünk hogy air max a munkáscipő? Barátot hogy találjak magamnak így?

Figyelt kérdés
Külföldön élek, az izmosabb, helyes fiúk az ideáljaim, meg magas de összesen air max 95 van és az a munkáscipőjük, abban mennek pakolászni meg kitudja hova, az igénytelen melegítőgatyájukkal párosítva, és egyszerűen igénytelenül öltözködnek, pedig ők azok a tipikus "helyes fiúk" akik nekem szimpatikusak külsőre, és ha beszélni akarok veluk meg sem értem őket, és általában kiröhögés lesz a vége...magyar fiúkkal akarnék ismerkedni ott tartok, de környékemen alig vannak, ők meg nem jönnek be külsőre, pedig nem kisvárosban élek.
2019. jan. 21. 15:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne már basszus.. Az, hogy valaki nem Armani öltönyben rohangál ügyeket intézni meg pakolászni már azt jelenti, hogy igénytelen a külsejére? Én se fogok kiöltözni ha leszaladok a postára vagy koszosabb melót végzek.

Kérdésre válaszolva, az Air Max egészen megfizethető árkagtegória, gazdagabb országokban kb 0 értéke van szerintem. Nekem is van 2, és igen, előfordul, hogy azt húzom fel kocsi takarításhoz vagy bevásárláshoz. Nőként sem értem mi ezzel a baj, vagy miért lenne igénytelenség ha valaki nem jár egyfeszt kiöltözve. Illetve, hogy ez miért is ekkora dolog egy kapcsolatban.

2019. jan. 21. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Téged minden fiú kiröhögne, ne aggódj.
2019. jan. 21. 15:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne ilyen lany.. :)
2019. jan. 21. 15:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,külföldön élek,airmaxban edzek és dolgozok.
2019. jan. 21. 15:37
 15/25 D. Brasco ***** válasza:
80%
Ennyi ésszel hogy tudtál külföldre kijutni?
2019. jan. 21. 15:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért mindig elcsodálkozom, hogy az én problémáim lfsznyiak egyes emberekéhez képest. Airmax cipő. Sírsz. Airmax cipő a külföld szandálzoknija... xDDD

Szerintem nem hiába röhögnek ki téged...

2019. jan. 21. 15:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Most az Air Max munkáscipőnek túl jó, vagy túl rossz a kérdező számára?

Másik kérdésem, hogy miért nem munkavédelmi cipőben dolgozik aki fizikai munkát végez. Az erre van kitalálva. Vagy pont ez a baja a kérdezőnek?

2019. jan. 21. 16:05
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen idióta és éretlen vagy.

Nme mindegy miylen ruha van rajtuk, ha csak dugni akarsz?

2019. jan. 21. 16:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

" ha beszélni akarok veluk meg sem értem őket"

Ezen nem csodálkozom. A magyar nyelv is erős kihívást jelent neked.

2019. jan. 21. 16:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem csak dugni akarok. Én csak egy normális barátot szeretnék találni aki tetszik külsőre is és nem öltözik úgy mint egy proli, mert ezek a srácok ettetembe is bemennek így, aki meg nem a trendi öltózkódést koveti itt ők meg vagy véznák vagy kövérek és nem tetszenek nekem külsőre.
2019. jan. 21. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!