Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékony testalkatom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony testalkatom miatt nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Az arcom sokak szerint rendben van, helyesnek tartanak, amivel én néha egyet értek, néha nem. Jobb napjaimon saját magamat is jóképűnek látom, de van, hogy abszolút, mintha nem is én lennék (vagy éppen a csúnyább énem a valódi).

A magasságom is megvan, ehhez viszont párosul az, hogy inkább vékony, ektomorf testalkatom van. Teszek ellene, sportolok (focizok) és erősítek itthon is, de ettől csak szálkásabb, formásabb vagyok, de nem nagyobb. Olyan testem mint egy vízilabdázónak ha belegebednék sem lenne.

2019. jan. 21. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ilyen lehetek, de nem volt még barátnőm, viszont szexre kellettem már néhány lánynak:D

21F

2019. jan. 21. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd, majd jön magától, mint az ágyba xarás vagy nem, ez is benne van. :D

De, ha sokat görcsölsz, akkor zavaros lesz a spermád. :D

2019. jan. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!