Vékony testalkatom ellenére is jót tenne nekem a zumba?
Sziasztok!
29 éves vagyok és két éve volt császármetszésem. Amíg iskolába jártam aktívan sportoltam, munkahelyemen pedig szintén kellett a folyamatos mozgás. Viszont amióta kisfiam meg van, a császár miatt nem tudtam, később pedig nem mertem mozogni nagyon. Futni már egész régen futottam egy jót (a gyerek után való szaladgálást nem számítom bele) :)
Most lenne lehetőségem a lakóhelyemhez közel zumbázni járni, illetve van még errefelé konditerem is...
Én nagyon szívesen eljárnék erre a zenés-táncos akármire, csak a problémám az, hogy 42 kg vagyok jelenleg. Nagyon lefogytam...
Elsősorban amiért mennék az a feszültséglevezetés lenne és valami programozottabb, rendszeres mozgás bevezetése, hogy szép lassan visszanyerjem az állóképességemet is, mert ha vissza kell mennem dolgozni igen meg fogom szenvedni :D
És most jön a hülye kérdés...: Ha eljárok zumbázni, amit elsősorban inkább túlsúlyosaknak szoktak ajánlani...nem fogok még abból a 42 kilómból is lefogyni?? :D :D :D Hülyének fognak nézni, hogy én oda szeretnék járni vagy ajánljátok?
Előre is köszi!
Köszi a válaszokat!
Végül is nekem nem lényeg, hogy bomba alakom legyen stb, és a hízást sem ettől várom. Nekem az a lényeg, hogy ne fogyjak tovább :)
Első körben feszültség levezetésként és kikapcsolódásként szeretnék eljárni, csak a túlsúlyosokat azért hoztam be a történetbe, mert általában nem 42 kilós nőcskék ugrabugrálnak a zenére, hanem teltebbek. Nem akarnék abba bele menni, hogy ki mitől hízik vagy fogy, vagy kinek mi a jó és mi nem. Engem nem különösebben érdekel ez a téma addig, amíg én nem leszek érintett benne :D
Ha esetleg már felhíztam kicsit, akkor valószínű, hogy inkább konditerembe járnék és "gyúrósabb" edzéseket vennék, de még ott nem járok ;)
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!