Miert ilyen fura a testalkatom?
172 cm vagyok, 60 kg.
Ilyesmk testalkatu, de csak derektol folfele.
Kint vannak a csontjaim, hosszu , vekony kezem van, a bor szinte feszul rajtam. A felso testem ettol fuggetlenul erosebb, szeles a hatam, vallam.
Derektol lefele viszont csupa zsir vagyok. Nagy fenekem van, lotyogos combjaim, szeles csipom, ez mind csak a haj miatt. Seta kozben is latszik, ahogy rezegnek a combjaim.
D ezzel ketfele tulajdonsaggal megvan az az alalom, mint a kepen a csajnak, ilyen homokora szeru (csak nincs nagy mellem).
Szoval ha eltunne alulrol valami csoda folytan a zsir, es olyan lenne az also testem mint a folso, hogy feszul a labamon a bor, olyan aranytalanul neznek ki, hogy elkepeszto. Mint ha ket foldbeszurt botra 3 nagykabatot adnal.
Es nem ertem. Valaki hasonlo cipoben jar? Esetleg forditva?
Genetika, hogy kin hogy oszlik el. A nők általában csípőben, combban erősebbek. én is fenékben meg csípőben vagyok erősebb.
Sporttal egyébként javíthatók az arányok, ha ennyire zavar, dolgozz súlyzókkal és ne hagyd ki a felső testet sem, felülre felszedsz egy kis izmot, közben feszesedsz és nem lötyögnek a lábaid sem majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!