Mi kell a mai lányoknak? Miért van az hogy rengetegen mondják hogy nagyon jó testalkatom van, sok fiú is mondja hogy irigyeli a testalkatomat, de mégsincs akkora nagy sikerem a lányoknál?
Oké, hogy a tested elmondásod szerint jó, de ha az arcod, a megjelenésed nem nyerő egy csajnál akkor veszett fejsze nyele az egész.
Valamint a kölcsönösen szón van a hangsúly..lehet lenne olyan lány akinek tetszel, csak kicsit válogatós vagy :)
17/L
kezdeményezés,irányítás,határozottság kell nekik és az hogy meg tudd nevettetni.
nagyjából ennyi.
ha mellé jól is nézel ki az csak 1 plusz,de nem lényegi szempont.
A leírásod alapján csak egy tipikus poénkodós kisgyerek vagy. Nekem pl igazi jól nevelt, udvarias, kedves, rendes, okos srác kell... ami marha ritka. Vicceskékből millió akad, szóval bőven válogathatnak a csajok.
Külsőnél meg szerintem az arc, haj ami a legtöbbet számít, nem a test.
De mondjuk szerintem 16 évesen még nem a csajozással kéne foglalkoznod.
Azzal szerintem nincs baj, ha valaki 16 évesen élvezi az életet, de ne csak és kizárólag a csajozás és bulizás körül forogjon a világ! Én legalábbis így gondolom. Mert ha valakinek csak ez a kettő a fontos, akkor az én szememben ő nem ér sokat, legalábbis párkapcsolatilag tuti nem. Persze, nyilván nem tudom, hogy te pontosan milyen vagy, nálad nem tudom, ez hogy megy. :)
Ami pedig a kérdést illeti... Nekem speciel csak abból a szempontból lényeges egy pasi külseje, hogy meglegyen a vonzalom. De ez nem kifejezetten a testétől függ, hanem az arcától is, plusz az egész kisugárzás a lényeg! Ha neked itt, vagy a stílusodban akadnak kivetnivalók, akkor meg is van a "bibi". Nem vagy esetleg picit "elszállva"? Mert az nagyon ellenszenves tud lenni. Persze ezzel véletlenül se megbántani akarlak, nem tudom, milyen vagy, csak egy esetleges tipp volt. De amúgy tényleg a "kölcsönös" kifejezésen van a hangsúly, jól írta valaki előttem, mert lehet, hogy tényleg sokaknak bejössz, akik neked nem, vagy épp fordítva...
Egy képet küldesz (akár privátban is)? Úgy sokkal jobban működne a véleménykifejtés. (Ha nemcsak egy test látszik rajta.)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!