Mi kell a mai lányoknak? Miért van az hogy rengetegen
mondják hogy nagyon jó testalkatom van, sok fiú is mondja
hogy irigyeli a testalkatomat, de mégsincs akkora nagy
sikerem a lányoknál?
Figyelt kérdés
Szálkás, szikár vagyok, se nem nagyon vékony, se nem nagydarab, a kettő közül inkább az elsőhöz hasonlítok, de nem vagyok túlzottan sovány, és ami rajtam van az izom. Tényleg ritkáv van olyan, hogy találkozok egy olyan emberrel akit már régen láttam, és ne kérdezné meg hogy járok-e kondiba. Amúgy nem járok, ez csak genetika. A belsőmmel se lehet bajuk a humorom az nagyon jó, az osztályban én vagyok az egyik poéngyáros :-D nem vagyok se bunkó, se nyápic, se "tedd ki had hűljön" meg semmi szélsőség. Eddig 2 barátnőm volt még csak, nagyon ritkán van olyan hogy kölcsönösen megtetszünk egymásnak egy lánnyal. Mi lehet velem a baj???? 16/f
Elárulom neked, hogy a jó testtel és a poénkodással nem viszed semmire a csajoknál, mint ahogy azt te is tapasztaltad. Kidolgozott teste bárkinek lehet és viccelődni, ökörködni is rengetegen tudnak, ettől nem leszel kívánatosabb. Az arc sokkal többet számít a lányoknál és a személyiség és nem ilyen se nem bunkó, stb. szintű személyiségre gondolok, mert ez is csak tucat, semmi extra. Kell valami, amitől egyéniség leszel, de ezt csak te tudod megtalálni.
2015. jún. 13. 22:57
12/15 anonim válasza:
nah jó azért komplexusokat sem kell ám itt ébreszteni szegény kérdező kisgyerekben meg a hozzá hasonlóakban ezzel az arc mennyire fontos dologgal.
mert az arcot megváltoztatni nem lehet-most hagyjuk a plasztikát-.
nem lehet benne javulni,az olyan amilyen.
a testet viszont a végletekig lehet módosítani,alakítani edzéssel étrenddel.
és én is személy szerint inkább vagyok egy sportos,feszes igényes edzett alakú,de csak közepesen szép arcú lánnyal,mint egy nagyon szép arcú,de lusta punnyadt testűvel.
mert az ilyen test a jellemről az élethez való hozzáállásról is sokat elárul.
2015. jún. 13. 23:29
13/15 anonim válasza:
Most viccelsz? Gyengéim azok a srácok, akik formásnak, és izmosnak születtek. Nem jártak edzeni, de mégis izmosak. Miért? Azért mert az ilyen izomzat az egyik legszebb. Nem természetellenes, hanem természetes, emberi. :)
Bár találkoznék ilyen srácokkal...:/
De az én környezetemben csak cingár, 10 évesnek kinézők, vagy löttyedt pudingok, vagy hatalmas darabok, vagy fejletlenek vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!