Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az negatívumnak számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az negatívumnak számít a jövőben ha 19 évesen még nem voltam férfival?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nem nyomi, csak eddig nem volt időm pasizni, vagy tanultam vagy sportoltam és nem éreztem fairnek, hogy legyen valakim, mivel tudtam, hogy úgyse lenne rá időm. Viszont most már pár hónapja kezdem azt érezni, hogy valakit már szeretnék, és örülnék ha engem is szeretnének. És kíváncsi vagyok, hogy vajon ez egy felnőtt férfinak mennyire negatívum vagy nincs lényege?

Válaszokat köszi

2019. jan. 20. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Mivel nő vagy ez még pozitívum is. Egy dolog van ami nagyon gyorsan el tud minket riasztani az pedig egy nő aki szingli, nincs 25 de már gyereke van...

Én legalábbis így vagyok ezzel.

Férfiként lenne gáz. Tudom mert én is egy 24 éves szűz srác vagyok... Akárhányszor kiderult eddig a nők akikkel addig jól elbeszélgettem eltűnt...

Na mind1. Ne aggódj amiatt, hogy szűz vagy. Csak keres valakit akit tényleg tudsz szeretni és viszonozza is azt.

2019. jan. 20. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Én minden barátnőmet kidobom, aki 18 felett nem volt legalább 30 férfival 25 éves korig. 25 felett már 60 az elvárásom.
2019. jan. 21. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem például egyáltalán nem érdekelne. Az hogy manapság hatalmas divat lett, hogy 13 éves lányok már több f*@szt fognak, mint kilincset, nem azt jelenti, hogy az a normális…
2019. jan. 21. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Sok baj van egy szűz lánnyal. Én mégegyszer nem vállalnák fel hacsak nem leszek szerelmes ilyenbe újra.
2019. jan. 23. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Szvsz erről inkább egy szakembert (pszichológust) kérdezz. Itt jó eséllyel csak laikus véleményeket kapsz. Az én (félig-meddig laikus) véleményem szerint nem feltétlenül negatívum :)

Bővebben, de csak általánosságban: egy jó párkapcsolathoz (főleg fiatal korban) szükséges (de nem elégséges) a jó nemi élet. Hogy jó legyen, gyakorolni is kell... Ergo ha még nem gyakoroltad, akkor lehet (de csak lehet) hátrány a szüzesség - viszont megfelelő libidóval és partnerrel (!) a dolog megoldódik "magától". :)

2019. jan. 31. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!