Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még konzervatívabb" "beállitottságú emberek rajtam kívül is?
Figyelt kérdés
Nyilván vannak, de úgy érzem sokszor, hogy mindenki megvan a nagy szabadságvágyával, fél az elköteleződéstől.. Stb. Nem gondolom azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de tudjon főzni egy túrós tésztát legalább, abbansem hiszek, hogy a férfinak el kellene tartania, de abban sem, hogy a férfinak nőiesen kellene viselkednie. Eddig akikkel együtt voltam nők, vagy akiket megismertem, mind olyan felfogásúak voltak, hogy nem akarnak családot, laza kapcsolatot szeretnének, nem akarnak gyereket stb. stb.
25/F
2019. jan. 20. 17:55
11/13 anonim válasza:
Mit jelent ez? Mert én ugyanazzal a férfival akarok élni életem végéig, nem akarok bulit meg ahogy fent írták jogosan, anált, de gyereket sem akarok meg túrós biszbaszokat sem.
12/13 anonim válasza:
Természetesen vannak, csak legtöbben kapcsolatban. Itt elsősorban a nőkön van a hangsúly, az ő nézeteik számítanak. A férfiak döntő többsége ilyen szempontból konzervatív (csak esetleg 25-30 alatt nem akar családapa lenni), úgyhogy a konzervatív beállítottságú nők találni fognak párt. 30 felett érdekesebb a dolog, mivel az egyedülállók között jóval több konzervatív férfi van mint nő. A (nem politikai értelemben!!!)konzervatív férfi és liberális nő pedig nem fog összepasszolni, mivel más elképzeléseik vannak a jövőt illetően.
13/13 anonim válasza:
20 évesen férjhez mentem, imádok sütni-főzni, a gyerekeknek egy csomó ruhát és játékot én varrok. Szóval ja, vagyok. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!