Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még konzervatívabb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még konzervatívabb" "beállitottságú emberek rajtam kívül is?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak, de úgy érzem sokszor, hogy mindenki megvan a nagy szabadságvágyával, fél az elköteleződéstől.. Stb. Nem gondolom azt, hogy a nőnek a konyhában a helye, de tudjon főzni egy túrós tésztát legalább, abbansem hiszek, hogy a férfinak el kellene tartania, de abban sem, hogy a férfinak nőiesen kellene viselkednie. Eddig akikkel együtt voltam nők, vagy akiket megismertem, mind olyan felfogásúak voltak, hogy nem akarnak családot, laza kapcsolatot szeretnének, nem akarnak gyereket stb. stb.

25/F

2019. jan. 20. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Vannak.
2019. jan. 20. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Ó, igen, abszolút az vagyok. Nem szexelek análisan. :)
2019. jan. 20. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Jaja
2019. jan. 20. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

Akad.

32/f

2019. jan. 20. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Itt, jelen ☝️

Mondjuk én találtam rá vevőt.

25F

2019. jan. 20. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Nehéz a kérdésedre válaszolni mert a saját "beállitottságodrol" semmit sem irtál!!! csak olyanokat, hogy mi az amit pl. nem vársz el, amiben nem hiszel, meg a veled kapcsolatba kerülök mit akarnak/nem akarnak.
2019. jan. 20. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
De akkor te is tudsz fozni ugye,mert hat a nok is dolgoznak mar?
2019. jan. 20. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy vannak!Eddig valószínű csak a másik oldalt találtad meg az ismerkedéssel, de hidd el, szerintem többen vannak akik szeretnének gyereket, tudnak főzni, és hagyományos női-férfi szerepet tartják fontosnak.

25 éves vagy, ismerkedj, és találni fogsz ilyen lányt hidd el.

2019. jan. 20. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Amikor én csak laza kapcsolatot kerestem, állandóan olyan pasikba akadtam, akik komolyat akartak és szerettek is. Most, hogy komolyat szeretnék, mindig átb.asznak, kihasználnak és nem találok komoly pasit.

Szerintem mi emberek azért születtünk erre a Földre, mert előző életünkben egy párhuzamos univerzumban sok rossz dolgot követtünk el, úgyhogy ez az élet a büntetésünk :D Persze azért jó dolgok is szoktak történni, de összességében mintha direkt szivatva lennénk.

2019. jan. 20. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Jelen. De ugyis vmi idetlennel fogunk osszejonni, aki ennel az ellentete aztan valas es sirdogalas tovabb itt.
2019. jan. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!