Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt miért csak férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért csak férfiakat látok szenvedni, hogy nem jön össze egy normális párkapcsolat sem? 22/l

Figyelt kérdés

Én vagyok az egyetlen lány itt akinek nem jön össze párkapcsolat sokadik alkalommal?

Egy csendes, visszahúzódó egyetemista lány vagyok, kevés baráttal, viszont sok érdeklődési körrel. Havonta pár alkalommal járok el, azok is "csajos" esték, így inkább interneten ismerkedem (egyáltalán nem brad pittekkel, mielőtt megkapnám) és már sorban a 3. eset hogy nagyon jól indulnak a dolgok, a másik félnek is tetszem,minden kölcsönös majd 4-5-6 hónap múlva,mikor úgy lenne hogy oké felvállaljuk egymást mint barát barátnő,megkapom a bocsi de nem vagyok beléd szerelmes dolgot,stb...én meg teljesen kiborulok, persze nem előttük, hogy ennyire nem vagyok szerethető ember,mit rontottam el? ennyire unalmas vagyok?

és nem,nem az első randin fekszem le velük,és nem is két hónapig várok,valamint egyáltalán nem nyomulok..egyszerűen fogalmam sincs,hogy mit csinálok rosszul,és mért nem akar velem senki párkapcsolatban lenni? már lassan szégyenlem ezt a dolgot, mert ez valahol azt tükrözi hogy nem vagyok egy felvállalható ember.

Nem vagyok egy mindenen hisztiző lány, csúnyának se mondanám magamat,mondjuk egy 10/6-7 (170 cm és 55kg) és velem egy szinten lévő pasikkal kezdek.Ezt csak azért éreztem fontosnak kiemelni,mert itt sokszor írják, hogy mi lányok, akkor is ha átlagosan nézünk ki csak a leghelyesebb fiúkkal kezdünk, ez nagyon nincs így...

2019. jan. 20. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Egész egyszerű az oka.

fiú/férfi leírja magányos>>>oké vette mindenki>>>téma lezárva

lány/nő leírja>>>megtelik a postaládája privát üzenetekkel, amiből rengeteg perverz, gusztustalan>>>máskor nem írja le, nem bízik többé az itteni férfiakban>>>elmegy máshova párt keresni

A te problémádra pedig mit mondjak? Látod, rengetegen küzdenek ezzel a nőtársaid, akinek vannak igényei az megfontoltabb és jó esetben türelmesebb is. Tartsd szem előtt, hogy még így is te fogsz kevesebb időt ölni az ismerkedésbe, mert neked egy, jól megválasztott pár elég lesz, nem kell havonta szelektálnod.

25F

2019. jan. 20. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nőkre rögtön ráugranak a férfiak. Akkor is ha ők maguk kapcsolatban vannak, kamuznak mert szexet akarnak, stb. Nyilván ezt nehéz női oldalról kiszűrni, szelektálni stb.

Férfiakra viszont szökőévben 1x fog nő rámozdulni.

A te eseted viszont tipikus példája annak mikor valakinek csak szimplán nincs szerencséje a szerelmi életben.

Én ugyanígy vagyok férfiként.

Ha normális kapcsolatot keresel mindent jól csinálsz. Ne változtass, csak várd ki az igazit.

2019. jan. 20. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Végre egy csaj, aki interneten mer ismerkedni. :D Te valódi vagy? Konkrétan hol szoktál? Ettől már csak az lenne a vagányabb, ha itt gyakorin is bevállalnád. :D
2019. jan. 20. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
mi a francért húzzák akkor 6 hónapig? miért nem mondják el előbb? Én is visszahúzódóbb vagyok, szóval szívesen megismerkednék Veled, de sajnos internetes ismerkedésnél mindig kiderül, hogy nagy a távolság :/ Nálam mindig lemondják 1-2 hónap beszélgetés után a találkozót és van, hogy összejönnek mással, ami azt jelenti, hogy nem csak velem leveleztek. Várom a földönkívüliek jelentkezését, talán majd nekik kelleni fogok és elvisznek :D
2019. jan. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!