Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt miért csak férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért csak férfiakat látok szenvedni, hogy nem jön össze egy normális párkapcsolat sem? 22/l

Figyelt kérdés

Én vagyok az egyetlen lány itt akinek nem jön össze párkapcsolat sokadik alkalommal?

Egy csendes, visszahúzódó egyetemista lány vagyok, kevés baráttal, viszont sok érdeklődési körrel. Havonta pár alkalommal járok el, azok is "csajos" esték, így inkább interneten ismerkedem (egyáltalán nem brad pittekkel, mielőtt megkapnám) és már sorban a 3. eset hogy nagyon jól indulnak a dolgok, a másik félnek is tetszem,minden kölcsönös majd 4-5-6 hónap múlva,mikor úgy lenne hogy oké felvállaljuk egymást mint barát barátnő,megkapom a bocsi de nem vagyok beléd szerelmes dolgot,stb...én meg teljesen kiborulok, persze nem előttük, hogy ennyire nem vagyok szerethető ember,mit rontottam el? ennyire unalmas vagyok?

és nem,nem az első randin fekszem le velük,és nem is két hónapig várok,valamint egyáltalán nem nyomulok..egyszerűen fogalmam sincs,hogy mit csinálok rosszul,és mért nem akar velem senki párkapcsolatban lenni? már lassan szégyenlem ezt a dolgot, mert ez valahol azt tükrözi hogy nem vagyok egy felvállalható ember.

Nem vagyok egy mindenen hisztiző lány, csúnyának se mondanám magamat,mondjuk egy 10/6-7 (170 cm és 55kg) és velem egy szinten lévő pasikkal kezdek.Ezt csak azért éreztem fontosnak kiemelni,mert itt sokszor írják, hogy mi lányok, akkor is ha átlagosan nézünk ki csak a leghelyesebb fiúkkal kezdünk, ez nagyon nincs így...

2019. jan. 20. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

SZia, sajnos az a baj, hogy a legtöbben az első (vagy akár 0) próbálkozás után feladják. Magamból kiindulva, nem vagyok a legnépszerűbbek között, mert sokan képtelenek elfogadni, hogy ha valaki nem akar a középpontban lenni, akkor annak igenis lehet attól még emberi értéke. Alkatilag velem sincs baj, mert kiskorom óta sportoltam 3 évvel ezelőttig, max a 170 cm mondhatják magukban, hogy alacsony férfival nem ismerkednek. Dohányozni sem dohányzom, míg van pár szaktársam, akik napi 2 dobozt szívnak, mégis a nagy pofájuk miatt mindig a középpontban vannak. A mai világban nem a belső érték a fontos (pl ki mennyire lojális, barátságos, segítőkész stb.), hanem mennyi pénze van és mekkora arca. Én nem vagyok szegény, sem gazdag, mindig meg tudok magamnak venni valamit, ha szeretnék, imádom az állatokat (kutyákkal nőttem fel :D), szeretem a családom, nem verek át senkit és nem pletykálok hülyeségeket. Csak ma már nem ez számít, hanem mint írtam, a pénz és a lehetőleg minél nagyobb pofa, meg a hatalmas ismertségi kör. Arról nem beszélve, hogy az utcán sem lehet ma már ismerkedni, mert mindenki rohan...

Tudom, hogy ez az internet és senkinek sem fog megváltozni az élete attól, hogy itt írogat, de gondoltam jó, ha tudja más is, aki ide téved, hogy nincs egyedül. :)

Sok sikert a jövőben neked is, remélem megtalálod a párod!

(20/F)

2019. jan. 20. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem férfiakat látsz, hanem néhány törzstagot akik itt próbálnak nőellenes hangulatot gerjeszteni, egyre kevesebbszer sikerül nekik szerencsére.
2019. jan. 20. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha vígasztal, soha egyetlen párkapcsolatom sem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Nem voltam viszonzottan szerelmes, mert hol én nem szerettem a másikat, hol a másik nem szeretett engem, sőt, volt hogy ez egy kapcsolaton belül időközönként megfordult, tehát amikor én már nem voltam szerelmes, hirtelen az illető rájött, hogy ő az, csak már késő volt. És annak ellenére érzem így, hogy férjhez mentem és van egy gyönyörű kislányom és jóval idősebb vagyok nálad. Valószínű unalmas vagy valóban abban az értelemben, hogy úgy gondolják, nem kell téged félteni, mert nem sokat mászkálsz el otthonról. Ne félj, egyből odalennének érted, ha több vasat tartanál a tűzben. Engem is csak azóta lát gyönyörűnek meg jó nőnek a férjem, mióta majdnem megcsaltam. Addig én voltam az átlagos, akit nem kell félteni.
2019. jan. 20. 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanez a helyzet velem és ugyanúgy 22 éves vagyok, egyetemista, visszafogott, és szerintem egész csinos is(157cm/47kg). Bár én 5-6 hónapot sem szoktam várni, mert már 2-3 hónap után érzem, hogy ki szerelmes és ki nem. Általában aki belém lesz szerelmes, abba én nem, vagy én leszek és ő nem. Én is nagyon el vagyok keseredve, de nem tudom, mi lehet a baj. Szerintem próbálkozzunk önismerettel, meg ilyen párkapcsolatos könyvekkel, vagy nem tudom. Majd csak eljön a mi időnk is :D
2019. jan. 20. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Le kéne szállni a fszkörhintáról aztán talán lesz normális kapcsolatotok.
2019. jan. 20. 15:30
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Üdv a klubban. 😄

Életemben egyszer volt olyan kapcsolatom,ahol ugyan nem voltam maximálisan szerelmes és a másik fél sem, de legalább nem tátongott óriási szakadék az érzelmeink között, és ezért működött. A többi mind bullshit ilyen szempontból.

Neked csak annyit tudok tanácsolni, hogy aki akar téged, az nem fog 5 hónapig várni a felvállalással, hanem az első csóktól kezdve párként tekint rád, és felvállal.

Szerintem ha ezt használod szűrőként, akkor nem csalódsz annyit, illetve legalább gyorsan kiderül, hogy nem passzoltok.

Amúgy meg nincs arányosság aközött, hogy valaki mennyire csúnya és hogy mennyire képes elköteleződni.

2019. jan. 20. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Azért csak őket látod, mert a pasik nyafognak többször
2019. jan. 20. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Mi összeülünk a barátnőkkel és privátban utáljuk a férfiakat egy pár pohár bor mellett :D

Nem vagy egyedül, ne hidd azt. Csak nőként elfogadott a barátaidnak picsogni, a pasik meg senkinek nem mondhatják el a nyűgjük, bajuk. Kevés férfinak van olyan barátja akinek kiöntheti a lelkét, nőknél ez elfogadottabb akár idegeneknek is beszélnek. Bőgött már a vállamon kocsmamosdóban is lány, pedig életemben nem láttam és csak nyugiban pisilni akartam.

2019. jan. 20. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Felnőttként a lányok kevesebbet hisztinek a fiúknál(láttam 40 éves férfit szó szerint toporzekolni is).

Egyébként én is peches vagyok a párkapcsolati téren nő létemre. Az okát sejtem, de arra még nem jöttem rá, hogy miért nem tudnak emberként bánni velem, miért csak tárgyként. Főleg ezért se keresek direktbe kapcsolatot. Nem hiányzik a férfi hiszti és az, hogy megint seruljek

2019. jan. 20. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Mert egy átlagos férfi szarba sincs nézve, még egy csunya lányt körbeugrálják a férfiak csak a kisujját kell megmozditania.
2019. jan. 20. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!