Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A huszonéves pasik éretlenségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves pasik éretlenségében már annyit csalódtam, érdemes lenne egy 30-as, érett, jól szituált férfit keresnem inkább?

Figyelt kérdés
22 vagyok, így ez elég nagy korkülönbséget jelent, de szerintetek nagyobb eséllyel találok ott olyat, aki kb 3 éven belül már családot alapítana? A huszonéves pasik többsége még éretlen komoly kapcsolatra, folyton “nevelgetni” kell őket, szabadidejükben xbox-oznak meg ilyesmi..

2019. jan. 19. 12:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
28%
Ja most látom hogy három éven belül már háztartásbeli akarsz lenni. Komoly életcél :-D Munkád sincs de már szülnél a még nem létező sugar daddydnek.
2019. jan. 19. 12:48
 22/35 anonim ***** válasza:
56%
Mi bajod van az Xbox-al? Én is szoktam pedig nő vagyok. Inkább ez mint a bolygót "család" jelszó alatt széttrimbolni. jöhet a nulla.
2019. jan. 19. 12:50
 23/35 masterofpuppets válasza:
43%
Kíméld meg a harmincas férfiakat magadtól. Előre is köszönjük.
2019. jan. 19. 12:53
 24/35 anonim ***** válasza:
71%

Ha ezeket komolyan gondolod, akkor érdemes lenne!

Egykorú vagyok veled, a párom 12 évvel idősebb nálam. Gyereket szeretnénk rövid időn belül.

Egyetem mellett dolgozom és vezetem a háztartást. És mellette normális párkapcsolatban élünk.

2019. jan. 19. 12:54
 25/35 anonim ***** válasza:
12%
Majd ha te is tudod nélkülözni a telefonod, legalább amíg velem vagy, akkor én is kevesebbet xbox-ozom.
2019. jan. 19. 13:01
 26/35 anonim ***** válasza:
36%
Na, valami tohonya, középkorú, lepukkant, örökszűz pasasnak megint megfeküdte a gyomrát az ebéd. Nem unod még szidni a fiatalokat?
2019. jan. 19. 13:09
 27/35 anonim ***** válasza:
15%
Bőven elég lenne, ha leszállnál a magas lóról. Az hogy te külömbnek hiszed magad, az nem azt jelenti, hogy az is vagy.
2019. jan. 19. 14:26
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
A 30-as pasiknak több pénzük van?Akkor én valami nagy különc lehetek.20-onpár évesen mindig volt félretett pénzem bárhova tudtam menni azt csináltam amit akartam.Most 30 fölött mire kifizetem a lakástörlesztőt meg a többi sallangot rezsi tankolás bevásárlás, fizu után 2 héttel már egy forint sincs a zsebemben.Ilyen sosem fordult elő hoszonévesen...
2019. jan. 19. 14:38
 29/35 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, az a baj ezzel, hogy a 30-asok közül is már ki lett válogatva az, aki alkalmas/képes/szeretne normális párkapcsolatot, netán családot, elköteleződést. Tehát akik ott a 30-as korosztályban a Te szavaidat idézve jól szituáltak, azok kb. ugyanúgy csak megfektetni akarnak egy nőt, mit a saját korosztályod (csak ők még rafkósabbak, és jobban be is tudnak hülyíteni, mármint a harmincasok.) Ez a rögvalóság.
2019. jan. 19. 15:28
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
micsoda miniháború zajlik:)
2019. jan. 19. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!