Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A huszonéves pasik éretlenségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves pasik éretlenségében már annyit csalódtam, érdemes lenne egy 30-as, érett, jól szituált férfit keresnem inkább?

Figyelt kérdés
22 vagyok, így ez elég nagy korkülönbséget jelent, de szerintetek nagyobb eséllyel találok ott olyat, aki kb 3 éven belül már családot alapítana? A huszonéves pasik többsége még éretlen komoly kapcsolatra, folyton “nevelgetni” kell őket, szabadidejükben xbox-oznak meg ilyesmi..

2019. jan. 19. 12:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%
4-es azért a 40 éves egy 20 évessel az inkább már vonzalom mint család építés és 40 felett sokkal akaratosabbak a férfiak ami nem pozitív jellegű.
2019. jan. 19. 12:20
 12/35 anonim ***** válasza:
69%
veled foglalkozni tényleg sokkal jobban hangzik, mint xboxozni (spoiler: nem)
2019. jan. 19. 12:20
 13/35 anonim ***** válasza:
58%
Akkor miért nem érett pasikkal ismerkedsz? Ne általánosítsd már a férfiakat légy szíves. Azért nem találtál megfelelő párt magadnak, mert irreális elvárásaid vannak.
2019. jan. 19. 12:21
 14/35 anonim ***** válasza:
37%
Én amúgy nem kedvelem a diplomás csajokat. Értelmesebbnek tartják magukat mint ami valóságban van. Nem véletlen nézik le azokat a lányokat akik fenn hordják az orrukat.
2019. jan. 19. 12:28
 15/35 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, engem úgy pattintott le a barátnőm, hogy amikor vele voltam, néztem minden kívánságát.

Szinte csak azt csináltuk, amit ő akart, rengeteget túráztunk, kirándultunk, utaztunk. Én is főztem.

Végén már az volt a baj, hogy én voltam a konyhában, nem ő.

Aztán közölte, nem szeret, és letiltott minden kapcsolatot tőlem.

2019. jan. 19. 12:34
 16/35 anonim ***** válasza:
29%
Mert 22 évesen mi vagy, ha nem egy kispitsa tojáshéjjal a fenekén? Kicsit többnek képzeled magad, mint ami vagy, közel sem vagy olyan érett, mint ahogy azt gondolod. Persze értem én, minden kisgyerek baromi felnőttnek gondolja magát, már 14 évesen is. Baromi büszkék lehetnek rád a szüleid, hogy a komplett huszonéves férfitársadalmat gyerekesezed le. Csakhogy a te roppanttul gyerekes "érvelésedet" is behozzam. :)
2019. jan. 19. 12:40
 17/35 anonim ***** válasza:
53%
Tudod az, hogy szabadidejében mit csinál, függ dolgoktól. Én egyedül gépezek, motorozok szabadidőmben. Ha van csaj, egész meglepő módon vele foglalkozom...
2019. jan. 19. 12:43
 18/35 anonim ***** válasza:
38%
Nem kötekedés de a hozzászólásaid alapján te sem vagy érett egyáltalán, ráadásul ha jól értem még munkád sincs. Akkor mi alapján vársz el egy harmincas, érett, dolgozó, jól szituált férfit? Mikor te ezek közül egyiket sem tudod nyújtani.
2019. jan. 19. 12:46
 19/35 anonim ***** válasza:
37%
Előbb vagy te egy magát fényező 30-as pasi, mint egy 22 éves lány.
2019. jan. 19. 12:47
 20/35 anonim ***** válasza:
32%
Nagyobb eséllyel, igen. Persze nem árt tisztázni már az ismerkedéskor, hogy ki mit szeretne. A harmincas férfi nem feltétlenül fogja azt gondolni, hogy te 3 éven belül családot akarsz. Meg lehet, hogy lesz némi bizalmatlanság: ő azt hiszi, hogy a pénzére hajtasz, te meg azt, hogy a fiatal húsodra. Szóval miért ne ismerkednél velük is? Van ilyen, olyan minden korosztályban.
2019. jan. 19. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!