Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok kesergés, nyavalyg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok kesergés, nyavalygàs a mai fiatalok részéről, hogy nem tudnak csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés

Én is voltam 16, 18, 21 stb, de nőként akkoriban nem okozott gondot a pàrkeresé, viszont a férfiaknak sem.

Elhívta vacsoràzni a hölgyet, ha igent mondott, oké. Ha nemet, akkor tudomàsul vette a kedves delikvens.

De pàrra talàlt mindenki 17-20 éves kora között.

Most mi ez a szerencsétlenkedés, komolyan?

Adott egy fiú/férfi. Adott egy làny/nő.

Férfi megkérdezi, "eljössz velem vacsoràzni?"

Nő vàlasza:

Igen/Nem

Ezen mi bonyolult?

2019. jan. 16. 22:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
Legtöbb csaj úgy elvan szállva az egójával köszönhetően a facebook-nak meg a badoo-nak, hogy kb esélytelen átlag külsővel próbálkozni náluk.
2019. jan. 16. 23:07
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
Hol élsz te kerdezo? ez nem az 1950es evek..
2019. jan. 16. 23:09
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Ma már neccesebb ez a dolog, de majd biztos lesz barátnőm, jelenleg nem érdekel a dolog.
2019. jan. 16. 23:41
 14/32 anonim ***** válasza:
45%

"De pàrra talàlt mindenki 17-20 éves kora között."

Ugyan, ugyan! Messze nem mindenki.

2019. jan. 17. 00:22
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
ha lányként rusnyának születtél, akkor mindenki el fog hajtani, akinek jó a szeme, és inkább kussolok, nem megyek oda, nem ismerkedek, nem szemezek, nem nézek rá, nem szólok hozzá, akármennyire is tetszik a srác. ilyen egyszerű, nem bonyolult. én már pl nem is keresek semmilyen lehetőséget és alkalmat sem erre, mert eljutottam oda, hogy leszharom.
2019. jan. 17. 01:12
 16/32 anonim ***** válasza:
4%

Hát szerintem is idegesítő a napi min. 3 ilyen kérdés...

Mindenkit megtalàlja a párja amikor kell.

Én se kerestem szerelmet, sőt nem is akartam. Mégis váratlanul rámtalált.

Egy önbizalomhiànyos, siránkozó fiú nekem se kéne. Az ilyen negatív embereket messziről kerülöm.

2019. jan. 17. 03:38
 17/32 A kérdező kommentje:

Mi sem az 1950-es években jöttünk össze, hanem 2015-ben.

Szerintem enni még most, 2019-ben is szoktak az emberek, de javíts ki ha tévedek.

2019. jan. 17. 07:36
 18/32 anonim ***** válasza:
21%

A facebook, instant gramm a nők egoját az egekbe viszi. A média, és az ego trénerek azt sugallják nekik, hogy mindent használjanak ki amit tudnak.

Így óriási igényeik vannak a férfiak terén, de azt is kihasználják, akivel eleve nem kezdenének semmi. Meghívja vacsizni, szórakoztatja kicsit, majd eldobja, és megy a macsó álompasira, aki megígér neki mindent, megdugja a csajt, és eldobja, és akkor már ő is brühühü, mert nem is olyan jó az, amit ő csinált eddig.

Na meg ritka a filmekből jövő álompasi, ezért "nem találnak senkit"

Na meg manapság az újsztahanovizmus (karrierizmus), elhozta a soha rá nem érés korát, hiszen karrierrel kell kompenzálni a komplexusokat...

Persze az igazság fáj, le is pontoznak.

2019. jan. 17. 08:17
 19/32 anonim ***** válasza:
54%

Itt van pl egy alapvető különbség: te azt feltételezed, hogy a nők csak akkor mondanak igent egy nyilvánvalóan randinak számító, ám nem kimondottan randinak hívott vacsorára, ha ők is kíváncsiak a férfira, és legalább valamennyire érdeklődnek iránta.

Ez azonban nem így van. Akkor is eljön, ha pontosan tudja, hogy semmit nem mozgat meg benne a másik, mint férfi. Aztán amikor a férfi egyre egyértelműbben közeledik, és már sehogyan sem lehet kibújni a dolog elől, akkor benyögi, hogy jaj de hát azt hittem ez csak egy baráti vacsi.

Ezért marad a séta, plusz egy kávé, nem rögtön vacsival indítanak a férfiak.

2019. jan. 17. 08:27
 20/32 anonim ***** válasza:
37%

Jó nagy arcod van.Így nem is csoda,hogy nem érted a világ nem csak olyan emberekből áll,mint Te,aki egy -max két alaphelyzetet ismer,ettől tovább pedig kizár minden más lehetőséget,és embertípust.Végülis jobb így élni,mint felfogni ésszel,hogy nem csak Katik és Pistik születtek a világba.Egyébként biztos vagyok benne,hogy a Te idődben sem talált mindenki párt magának,csak akkor sem sikerült kilépned ebből a fekete vagy fehér szűk látásmódból.

Nem vagyok az a nyüszögős típus,ezt azért írtam,hogy kb megértsd mennyire különbözően működnek az emberek.

2019. jan. 17. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!