Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy az hogy mennyire vonzó a személyiséged a nőknek, azzal kellene egyenlő legyen, hogy mennyire jó ember vagy?
Hát, ha abból indulsz ki, hogy egy igazi nőnek az álomférfi szorgalmas, tanult, becsületes, nagylelkű, kitartó és igazságos, míg a vidéki Julikának a cba-ba a Józsi jön be, mert van béjemvéje, amit abból szerzett hogy ukránból hozott csempészcigit árulgat, akkor ha nem is köze van a dologhoz, sok mindent le lehet szűrni :D
Ne add a hülyét.
Már az is tök relatív, hogy kinek mi a jó ember. Én például csomó olyan tulajdonságot is kapcsolok össze ezzel, ami az erkölcsi normák szerint mondjuk nem egy jó embert tükröz, nekem mégis hozzátatozik. Ha valaki elküldi a pampogó, bunkó öregasszonyt az anyjába az számomra mondjuk nem lesz rossz ember.
Szerintem senki nem jön össze olyannal, akit nem tart jó embernek. Értelmes körökben legalább is biztosan nem. Tehát ha egy nőnek bejönnek a tulajdonságaid, akkor szerinte jó ember vagy. A kettő nagyon is összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!