Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy az hogy mennyire vonzó a személyiséged a nőknek, azzal kellene egyenlő legyen, hogy mennyire jó ember vagy?

Figyelt kérdés
Mennyire jó emberi tulajdonságaid vannak morális értelemben. Mikor a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2019. jan. 15. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha abból indulsz ki, hogy egy igazi nőnek az álomférfi szorgalmas, tanult, becsületes, nagylelkű, kitartó és igazságos, míg a vidéki Julikának a cba-ba a Józsi jön be, mert van béjemvéje, amit abból szerzett hogy ukránból hozott csempészcigit árulgat, akkor ha nem is köze van a dologhoz, sok mindent le lehet szűrni :D

Ne add a hülyét.

2019. jan. 15. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Baromság ez a kérdés. Szerintem legtöbben tudják, hogy nem így van és nem függ össze. Viszont azért ne változzak már meg és legyek rossz, mert a nőknek ez bejön.
2019. jan. 15. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak jó emberekkel érdemes járni. Persze ezen kívül is vannak más részei a személyiségnek is.
2019. jan. 15. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Már az is tök relatív, hogy kinek mi a jó ember. Én például csomó olyan tulajdonságot is kapcsolok össze ezzel, ami az erkölcsi normák szerint mondjuk nem egy jó embert tükröz, nekem mégis hozzátatozik. Ha valaki elküldi a pampogó, bunkó öregasszonyt az anyjába az számomra mondjuk nem lesz rossz ember.

Szerintem senki nem jön össze olyannal, akit nem tart jó embernek. Értelmes körökben legalább is biztosan nem. Tehát ha egy nőnek bejönnek a tulajdonságaid, akkor szerinte jó ember vagy. A kettő nagyon is összefügg.

2019. jan. 15. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Jó és rossz nem létezik, csak akkor, ha azonosulsz az elméddel, és megítélted a dolgokat. De ha nem ítélsz meg semmit, akkor rájössz, hogy nincs se jó, se rossz, azt csak te hozod létre a dolgok megítélésével. Még egy tömeggyilkosság se rossz, de nem is jó. Az csak egy helyzet vagy esemény, ami valami oknál fogva kialakult. Ha az elmédből kifelé bámulva ítéled meg, akkor csak annyit látszik, hogy milyen szörnyű, és itt meg is állsz ahelyett, hogy tovább mennél, és elkezdenéd az okait keresni.
2019. jan. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!