Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajuk a nőknek a magasságommal? Egy szám alapján el tudják dönteni, hogy jó vagy rossz ember vagyok?
Próbálkozok a társkereső oldalakon ismerkedni. Csak a velem egy magas, vagy nálam alacsonyabb nőknek írok, de még levelezésre se adnak esélyt. 165 cm magas vagyok. Legutóbbi alkalommal egy 154cm-es nőnél próbálkoztam. Írtam neki egy normális bemutatkozó levelet, erre csak annyit írt vissza, hogy túl alacsony vagyok. Mégis mihez kezdjek így?
A magasságomon nem tudok változtatni.
Nezd, en azt javaslom, hogy ne csajozz. Ki fognak csinalni, foleg az ilyen oldalakon, ahol az osszes csaj a felszinesseg csimborasszojat birja produkalni.
Alap, hogy a legatlagosabb csaj is nala 10 centivel magasabb csokakat tert EMBERNEK. Ha egyeb kriteriumok is stimmelnek, akkor mar az is lehet, hogy ferfinak tart, es meghivthatod egy jaffara. Szoval hagyd a pic.saba, jarj bulikba, itass le par luvnyat, es ha makod lesz, meg jo fej vagy, meg dughatsz is. De a jelnlegi modszer veszett fejsze nyele
Ez olyan, mintha egy nő leírná, hogy 42 éves.
Vagy hogy 160 cm és 97 kg.
Ezek is csak számok, mégis a legtöbb férfi ezek alapján eldönti, hogy nem akar vele találkozni.
És amikor egy nő ugyanezt teszi, akkor az baj?
Tudod mi férfias még nagyon? Ha valaki nem panaszkodik egyfolytában, hogy milyen alacsony, és nem kell senkinek.
Rengeteg alacsony pasi van, akinek van barátnője. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit te nem.
Tényleg nem állok valami jól anyagilag, de én nem akarom, hogy valaki a pénzem miatt legyen velem.
Eddig nem panaszkodtam a magasságomra, de most már elegem lett, hogy még a megismerésre se adnak esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!