Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a kettős mérce? Férfiak vs nők!
Itt van pl a redditen egy topik:
ami arról szól h nők mutogatják a p...nájukat meg a s...glyukukat lájkokért cserébe. Ha egy férfi töltene fel ilyen képet akkor megkapná hogy "csak a farka vezeti" és hogy "szexista, szánalmas". Ha egy nő csinálja akkor meg ő a "bátor önmegvalósító".
Mert a férfiak vizuális típusok és a női test látványára nagyon be tudnak indulni.
Sok ütni való idióta férfi meg nem érti meg, hogy a nők nem ugyanolyanok, mint ők, nem annyira vizuálisak és nem elég pusztán egy átlagos farok vagy férfi meztelen test látványa a számukra ahhoz, hogy szexuális izgalomba jöjjenek. A férfiak és a nők nem egyformák és nyomorultak azok a férfiak, akik nőknek meztelen és farok képeket küldözgetnek azt képzelve, hogy az a nőket ugyanúgy lázba hozza, mint fordítva.
A nők viszont így tudnak figyelmet gyűjteni a férfiaktól, fordítva nem ez a helyzet.
25/F
"Sok ütni való idióta férfi meg nem érti meg, hogy a nők nem ugyanolyanok, mint ők, nem annyira vizuálisak"
Jól van kis fehér lovag, biztos kapsz ezért a hozzászólásért egy p.ncit... ja, várj mégsem :D
Nők nem vizuálisak? Összefutnak a dizsibe az első kigyúrt fazonnal, és már mennek is vele a mosdóba. Ja, tudom biztos a "személyiség" fogta meg őket... :D
El nem tudom képzelni, hogy egy hímet miért zavar egy pucér lány látványa? Engem férfiként nem zavar. A képek a redditen nagyon jók, és eredetiek. Köszönjük a kérdést, és a képeket, amiket így már tulajdonképpen te zúdítottál ránk szerencsére!
A kérdésnek gondolom más értelme nem volt.
Tehát köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!