Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan, hogy a külső és az ízlés összefügg?
Arra gondolok, amikor olyan kommentek érkeznek, hogy mindenki válogasson a saját szintjén, vagy hogy ha valakinek egy olyan ellenkező nemű személy szimpatikus, aki a környezetének vagy a többségnek nem, akkor biztos ő is ronda, mert hasonló a hasonlót vonzza...
A környezetem szép nőnek tart, én is meg vagyok elégedve magammal, mégis rendre olyan férfiak tetszettek, akik után a nem futottak a nők.
Ha valami megfog valakiben, már tud tetszeni, lehet az egy mosoly, egy mozdulat, nézés, ha meg megismerem, és megkedvelem, már nem is igazán számít, hogy néz ki.
Tetszett korábban egy olyan srác, aki nem volt ép helyesnek mondható, illetve egy régebbi baleset miatt úgymond szokni kellett az arcát kicsit, de vonzott a személyisége, és pár beszélgetés után meg már egyenesen helyesnek láttam, ha mosolygott.
Neki viszont nem tetszettem, mert egészen más típusú nők kellenek neki.
Holott itteni logika szerint akkor bárki jó kéne legyen neki...
A külső és a belső alkot egy kerek egészet.
Pl. hiába néz ki valaki jól, ha dohányzik, nálam kizáró.
És hiába kedves aranyos egy elhízott ember, nálam az elhízottság kizáró tényező úgyszintén.
Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Az, hogy kinek mi tetszik, az egyénenként változik.
Attól, hogy neked nem fontos annyira a külső, számomra, igenis fontos. Ugyanakkor tudom, hogy az nem minden. A külső az idővel változik, ráncosak leszünk, a hajunk megőszül, a bőrünk veszít rugalmasságából.
De, aki képtelen felfogni, hogy vannak rossz tulajdonságai, amikkel nem lehet együtt élni, akkor az vagy változik, vagy egyedül fog maradni, vagy keres egy önbizalomhiányos papucs párt, aki megelégszik vele.
Ahhh hülyeség.
Nekem nagyon sokszor olyan nők jönnek be akik nem az a tipikus mai férfi ideál. Vagy épp arcra sokmindenki azt mondja csúnya... nekem mégis bejön. Ahány ember annyi féle ízlés, ami független az illető ki ézetétől.
Hát, ha a 175cm magasnak számít, utolsó, akkor az volt.
A többieknek köszi.
Erre mondjak, hogy akinek nem inge ne vegye magara. Te megtetted. Senki nem a hozzad hasonlo embereknek osztja a hasonlo a hasonloval elvet. Azok a valaszok kovetelozo es merges embereknek szolnak, akik oszinten felhaboritonak tartjak, hogy nem KAPNAK az elettol csinos part. Idejonnek duhongeni, hogy csak azert, mert o csunya neki miert nem JAR a csinos no. Ok felszinesek, de visszafele mar nem turik el.
Vedd eszre a kulonbseget kozted meg az emlitett kerdezok kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!