Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag pasik! (100m+ forint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag pasik! (100m+ forint vagyok, nem kis csicska alkalmazott főnökönek szól a kérdés) Hogy dolgozzátok fel azt a traumát, hogy sosem tudhatjátok, hogy a szép lány most épp a pénzetek miatt hajt rátok, vagy a saját lényetek miatt?

Figyelt kérdés
Az én pszichológusom már mindennel próbálkozott pszichoterápiában, hogy feloldja ezt a görcsöt, de nem sikerült!

2019. jan. 11. 01:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

gondolom a kérdés kamu, vagy kérdező látszik, hogy te nem dolgoztál meg a vagyonért

én lassan építgetem a dolgaimat, milliárdos leszek (legális úton, nem lehúzással) és megvannak a terveim mit hogyan építek fel, hogyan érek el

2019. jan. 11. 07:45
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Woww ügyes vagy. :)
2019. jan. 11. 07:58
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Hát látszik, hogy intelligencia nem jár a "100m+ forint vagyok" mellé.

Onnan tudhatod aranyom, hogy titokban tartod előtte addig, amíg egymásba nem szerettek.

2019. jan. 11. 08:02
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Kamu, nem kamu az a baj,hogy sokan nem a kérdésre válaszoltok,hanem nikiálltok szidni a jellemét.Nem azt kérdezte mi véleményetek róla,mint ember.Nem teljesen mindegy milyen,ha Ti nem akartok vele haverkodni?
2019. jan. 11. 08:11
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Én leirtam, Mind1 mitől jelentkezik a punci a lényeg hogy van.

Más meg leírta: ha eltitkolod nem tudja , ezt nem nehéz megtenni

2 megoldás is van nem elég ??

2019. jan. 11. 08:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány tényleg gazdag ismerősöm van, mind tizenévesen jött még össze a feleségével, mikor még csóró volt. Ha úgy is összejött velük a nő, akkor elég biztosra lehet tudni.

Egyébként sokszor aki valóban gazdag, az nem villog a pénzével, szóval meg lehet oldani.

2019. jan. 11. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
De nagy csicska vagy a 100 millióddal, itt mindenki milliárdos, nem látod?
2019. jan. 11. 11:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Két húszezresbe belefújják az orrukat és élnek tovább.
2019. jan. 11. 12:28
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Haha, nekünk a ház és a 3 autó ára is megvan 75 millió. De átlagok vagyunk ! Nem gazdagok!

100 millió még kevés egy goldigger nőhöz, aki néz úgy ki akivel lehet a színházban villogni. 😀

2019. jan. 11. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy van 100 millióm, de van. Senki meg nem mondja. Stabil kapcsolat, gyerekek, autó. Semmi extra. Kifelé ebből senki semmit nem lát. Aki szeret nem ezért szeret, arról már nem is beszélve, hogy 100 milla nem a világ közepe. Ez kb egy átlagos életre elegendő. Nincsenek napi fizetési gondjaink, van egy-két extra bevételünk, de ennyi. Erre nem ugrik senki, aki nagyra vágyik.
2019. jan. 11. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!