Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag pasik! (100m+ forint vagyok, nem kis csicska alkalmazott főnökönek szól a kérdés) Hogy dolgozzátok fel azt a traumát, hogy sosem tudhatjátok, hogy a szép lány most épp a pénzetek miatt hajt rátok, vagy a saját lényetek miatt?
gondolom a kérdés kamu, vagy kérdező látszik, hogy te nem dolgoztál meg a vagyonért
én lassan építgetem a dolgaimat, milliárdos leszek (legális úton, nem lehúzással) és megvannak a terveim mit hogyan építek fel, hogyan érek el
Hát látszik, hogy intelligencia nem jár a "100m+ forint vagyok" mellé.
Onnan tudhatod aranyom, hogy titokban tartod előtte addig, amíg egymásba nem szerettek.
Én leirtam, Mind1 mitől jelentkezik a punci a lényeg hogy van.
Más meg leírta: ha eltitkolod nem tudja , ezt nem nehéz megtenni
2 megoldás is van nem elég ??
Akárhány tényleg gazdag ismerősöm van, mind tizenévesen jött még össze a feleségével, mikor még csóró volt. Ha úgy is összejött velük a nő, akkor elég biztosra lehet tudni.
Egyébként sokszor aki valóban gazdag, az nem villog a pénzével, szóval meg lehet oldani.
Haha, nekünk a ház és a 3 autó ára is megvan 75 millió. De átlagok vagyunk ! Nem gazdagok!
100 millió még kevés egy goldigger nőhöz, aki néz úgy ki akivel lehet a színházban villogni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!