Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családapa szerepre tényleg igaz, hogy manapság még a szép nők is nehezen tudnak társat találni?
Annak ellenére, hogy alapból a nőkre túlkereslet van, azt a visszajelzést kaptam több nő ismerősömtől is, akik így már 30-hoz közelítve gyereket akarnak, hogy nincs rá kereslet. Erre a szerepre nem tolonganak a férfiak, egyáltalán. Max 1-2 nála 20 évvel idősebb férfi.
Egyszerűen a férfiak nagy többsége 3 dolgot akar egy nőtől, egyik típus az csak szexkapcsolatot, a második típus az barátnőnek akar egy nőt (azaz szex+lelkizés), a harmadik típus pedig élettársi kapcsolatot is szeretne egy nővel (szex+lelkizés+közös élet). Tehát jól látható, hogy mindegyikben benne van a szex. A női szexualitás rendkívül túl van értékelve. De olyanra már jó kevés férfi lenne hajlandó, hogy a szexért cserébe belemenjen egy apaszerepbe is. Mondjuk meg is tudom érteni, ennek egyszerű oka van: azért mert családapának lenni manapság szar. Én elhiszem, hogy egy nőnek ez jó meg ez ösztön, a nők szeretik a babákat és jó nekik pár évig otthon lenni vele és babázni. Viszont egy férfinak ez azt jelenti, hogy egyrészt nincs többi csajozás, nincs többé haverok, nincs többé buli, de ami még rosszabb, hogy 2 ember helyett is kell dolgoznod, napi 12 óra + hétvégi túlóra az alap, aztán amikor hazaértsz hulla fáradtam még egy jó szexben sem lesz részed, mert a legtöbb esetben kisbabás nővel már nem olyan a szex sem, ott lesz egy síró-rívó gyerek, ami egy férfinak nem fless, és még azon is aggódnod kell, hogy mi lesz ha a gyerek nagyobb lesz és kell neki gyerekszoba, akkor fel kell venni újabb 10 millió hitelt a mai ingatlanhelyzetben, amit szintén fizetni kell valahonnan és ááááá ez nem kell.
Nem csoda, hogy a magyar férfiak több mint 70%-a már nem szeretne gyereket, és ez a szám csak egyre nő (KSH statisztika).
Ti is azt látjátok az ismerősi körötökben, hogy sok esetben még szép nők sem találnak olyan férfit, aki nem csak a felsorolt 3 típusú szerepkörbe keres nő társat, hanem családot is tervezne a nővel?
Igen a többség csak szexet akar és menekül a felelősség elől. Ez van.
Én jómagam, mindig is szerettem volna gyerekeket. Lettek is. Aztán amint exem félrelépett, borult minden. Így most már lehetetlen számomra a hagyományos értelemben vett családapa szerep.
Újra keresem a párom, de ha találok is olyat akivel passzolnánk, már nem biztos hogy vállalnék több gyereket. Főleg anyagiak miatt, de ha ez az oldal megoldott lenne, akkor még talán...
Még mindig bullshit.
Ne magadból indulj ki.
Nyugodtan nézz körül a világban.
Sok 40+ pasi van úgy vele, hogy végre talált egy 20 éves puncit, aki jól os néz ki, és tudja, hogy még egyszer nem lesz szerencséje. Ezért gyorsan felcsinálja, hogy így meg tudja tartani.
És ez meddig jön be? Maximum 3 év. Amint a kiscsaj megy dolgozni, és nem szorul rá apuci pénzére, már dobja is ki, mint a hasmenéses macskát. És tudod, hogy miért? Mert a 40+ pasija belekényelmesedik a kapcsolatba, és külsőre is, meg kapcsolatilag is elengedi magát. Viszont rájön, hogy miért nem akart kölyköt a háta közepére se 25 évesen. A nőjére se tud ugyanúgy nézni, mert csak az anyát látja, és nem a feszes fiatalt.
Öreg kutya nem tanul új trükköket. Aki 40 évig agglegény volt, és hányni tudna a szétszült utánfutós, lejárt szavatosságú milf-ektől (ugye, ugye?), azt nem teszi hirtelen boldoggá, hogy otthon egy ilyen várja. Soha többé nem tekint rá nőként.
Egyik elkezdi csalni a másikat, esetleg kölcsönösen, és csak az tartja őket össze, hogy a csaj 20 évesen egy percet sem dolgozott, és a 25 ezres gyes-ből nem tud elköltözni. A szüleivel meg véletlenül pont xar a kapcsolata, onnan menekült a kapcsolatba, csak hogy el tudjon költözni.
És ez egy annyira mindennapos, jellemző történet, hogy tele van vele a gyakori is. Keress egy lakótelepet, a fele ilyen páros.
Igazából csak azt nem értem, hogy te pasiként miért érzed ennyire jó bulinak. Gondolom, pont azért, amiért bele is estek ebbe a csapdába: futtok a farkatok után.
De bármilyen meglepő: nem minden férfi egyforma.
Az biztos, hogy egyre több a selejt, aki csak szexet akar, de arra se jó, és egyre kevesebb a normálisan gondolkodó. De vannak, léteznek. Csak nem társkeresőn vannak 35-40 évesen, hanem szülői értekezleten. 😉 Őket levadásszák a normális nők 30 alatt.
És pont, hogy nem kell hozzá instapichának lenni, mert nem ezt keresik.
Aki csak a feszes testével, kivágott ruhával és ri.bancos viselkedéssel tud pasit fogni, az pont nem a normàlisabbja lesz.
Az állami támogatások is azoknak jók, akiknek már van pénzük és ezen felül még munkán kívül is más egyéb bevételi forrásuk, azoknak így még több lesz.
Egész eddigi életemben bárhol az országban látott családok 70-80%-a kényszerből van együtt, ahogy az előttem szóló fogalmazott.
Egyedül is nehéz megélni, de legalább nem tud azzal zsarolni a főnököd, hogy a gyerekednek enni kell adni, illetve a külföldre költözés is jóval nehezebb családostól.
Mivel ahogy leírtad nem sok olyan ember van akinek örömet jelent 2 helyett dolgozni és hulla fáradtan járni haza + fizud 90%-a ugrott mer másik 2 embert el kell tartanod.
(Az emberek kb fele MO-n örül h luk a seggén.)
És akkor még ide sorolnám azt is ha van egy Gestapo-s főnököd aki nyomatja a szadista üvöltöző idegbeteget 0-24. Függetlenként még le tudsz lépni, h K anyádat elegem volt! (mer van tartalék pénzed) de családosként már nem lesz.
Továbbá ÉN nem fogok felvenni 10 milliós lakáshitelt mer annyira kiszámíthatatlan az élet h mi garantálja h normálisan visszatudod fizetni. Damoklész kardja nem hiányzik a nyakamba.
És akkor még számítsd bele azt is h mi van ha elromlik a hűtő, bolyler... Meg még az ember valami hobbira is költene. Bocsásson meg az ég.
Nincs rá anyagi keretem h finanszírozzam a gyerekezést.
Nyomorban meg kiszólaltatva az idegbeteg főnöknek nem szeretnék élni.
"Nem csoda, hogy a magyar férfiak több mint 70%-a már nem szeretne gyereket"
CSODÁLKOZOL ?
Tényleg igaz, de ez ugyanúgy áll mindkét nemre. Nekem van néhány csemetém, akik mind verik a harmincat, de unokám nem lesz, noha valamennyien boldog párkapcsolatban élnek. Ezt mi ba5ztuk el, az idősebb generáció, amikor erőn felül megadtunk mindent a gyerekeinknek, akik ily módon nem tanultak meg lemondani. Márpedig a gyerek lemondással jár. 25-30 évnyi lemondással.
A másik dolog, ami szintén a gyerekcsinálási kedv rovására megy, hogy a két nem a szokásaikat tekintve hovatovább teljesen egymásba olvad. A pasik elnőiesedtek, a nőknek egyre több férfias allűrje van.
És még valami. A férfi mindig a jó értelemben vett "tulajdonként" tekintett a nőre, a családjára. Ehhez mérten aztán védte is azt minden elképzelhető veszedelemtől, akár az élete árán is. A mai nők (tisztelet a kivételnek) jóformán csak ágybetétként funkcionálnak. Összejárnak a pasival szexelni, csak mert ez a menő.
Néhány éve Berlinben ékes példáját láthattuk eme szokás hátrányainak, amikor a migránsok nőket molesztáltak? Hol voltak akkor a német férfiak? 30 évvel ezelőtt bármelyik nemzet férfija kitaposta volna a belét annak a betolakodónak, aki egy ujjal is bántalmazni meri a nőjét. Természetesen egy néhány hétre szóló ágybetétért ezt nem teszi meg. S mivel ennyire elértéktelenedtek a nők, a mindent beborító rózsaszín köd sem zavarja a pasik tisztánlátását, mert ilyen csajokba egyszerűen nem tudnak halálosan beleszeretni. Ha pedig nincs szerelem, gyerek sem kell.
"S mivel ennyire elértéktelenedtek a nők, a mindent beborító rózsaszín köd sem zavarja a pasik tisztánlátását, mert ilyen csajokba egyszerűen nem tudnak halálosan beleszeretni. Ha pedig nincs szerelem, gyerek sem kell."
Ezt annyira szépen megfogalmaztad, hogy be kéne kereteztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!