Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kor, miért csak a pasiknál erény/előny?

Én 21 éves fiú vagyok, de sokan jóval fiatalabbnak néznek. Emiatt nem nagyon vagyok vonzó a lányoknak.
A lányok meg már 15 évesen is nagyon vonzóak, szépek.
Tehát ők hamarabb néznek ki jól, emiatt korábban is
"öregednek".

Ezt a sok hülyeséget amúgy ilyen szánalmas Pua (v mi a fszom) oktatáson tanuljátok?
Vicc.

Nem olyan nagy előny ez, tekintve hogy csak abban az esetben előny ha időközben olyan egzisztenciát, személyiséget formál, és a külseje is javul vagy megmarad vonzónak. Ebben az esetben mivel előrébb lépett a szexpiacon, olyan ajtók nyílnak meg előtte 30 környékén amire 20 évesen esélye sem volt.
De ismétlem, ez feltételes, nem mindenki tudja elérni, a dating gamet 30 fölött is a nők dominálják bőven, és a fiatal férfiaknak akiknek igazán szükségük lenne rá hogy jól működjön az életük ezen része, szívnak.
FÉRFI: 40-50 éves. Ha odafigyel magára és van pénze, akkor vonzó a nőknek, és ha elvált is, a gyerek többnyire a nőnél van. Ráadásul lehet még apa.
NŐ: 30 évesen, tetszik vagy sem, lassan kiöregszik a szaporodásból. Ha van gyereke még nehezebb új pasit fognia. A fiatal srácok imádnák, de azok sem feleségnek, csak hobbipuncinak, ráadásul, ha komolyan is gondolnák, csórók, hogy családot alapítsanak vele.

Majd rájönnek ezek a fiúkak, hogy 40-50 évesen sem fognak utánuk epekedni a fiatal lányok. Csak a gazdag idős pasiknak van sikere az aranyasok között, ha nem találnak fiatalabbat, aki pénzes. De normális értékrendu lánynak soha nem kell egy apja korabeli pasi.
Engem a hideg kiraz a gonfolatatol is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!