Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kor, miért csak a pasiknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kor, miért csak a pasiknál erény/előny?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy míg egy 40 vagy akár 50 éves férfi is potenciális partner, addig sok pasi a 30-35 éves korú nőket már leírja a selejtbe a párkapcsolat tekintetében? És "MILF-ként" is max. szexfétis tárgynak kellesz.

2019. jan. 8. 19:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Én 3 nőt is ismerek a közvetlen környezetemben, aki 50 körül ment újra férjhez. A fiatal nők meg továbbra sem kiváncsiak a merevedési gondokkal, prosztatával, magas vérnyomással küzdő 50-esekre.
2019. jan. 8. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
10%
Így adta a természet,legalább ebben előnyben vágyunk,mi férfiak.El kell fogadni.
2019. jan. 8. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
2%

Én 21 éves fiú vagyok, de sokan jóval fiatalabbnak néznek. Emiatt nem nagyon vagyok vonzó a lányoknak.

A lányok meg már 15 évesen is nagyon vonzóak, szépek.

Tehát ők hamarabb néznek ki jól, emiatt korábban is

"öregednek".

2019. jan. 8. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Ezt a sok hülyeséget amúgy ilyen szánalmas Pua (v mi a fszom) oktatáson tanuljátok?

Vicc.

2019. jan. 8. 20:57
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem olyan nagy előny ez, tekintve hogy csak abban az esetben előny ha időközben olyan egzisztenciát, személyiséget formál, és a külseje is javul vagy megmarad vonzónak. Ebben az esetben mivel előrébb lépett a szexpiacon, olyan ajtók nyílnak meg előtte 30 környékén amire 20 évesen esélye sem volt.

De ismétlem, ez feltételes, nem mindenki tudja elérni, a dating gamet 30 fölött is a nők dominálják bőven, és a fiatal férfiaknak akiknek igazán szükségük lenne rá hogy jól működjön az életük ezen része, szívnak.

2019. jan. 8. 21:35
 16/21 A kérdező kommentje:

FÉRFI: 40-50 éves. Ha odafigyel magára és van pénze, akkor vonzó a nőknek, és ha elvált is, a gyerek többnyire a nőnél van. Ráadásul lehet még apa.

NŐ: 30 évesen, tetszik vagy sem, lassan kiöregszik a szaporodásból. Ha van gyereke még nehezebb új pasit fognia. A fiatal srácok imádnák, de azok sem feleségnek, csak hobbipuncinak, ráadásul, ha komolyan is gondolnák, csórók, hogy családot alapítsanak vele.

2019. jan. 8. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én egy csomó 30-as elvált, gyerekes nőt ismerek, akik újra férjhez mentek, sőt még közös gyerek is lett. Sőt, idővel nekik lett harmónikusabb kapcsolatuk, míg az exférjek rohangálnak a 20-as puncik után, akik fúrják a pasi gyerekét, meg hisztiznek, ha a gyerektartás helyett nem ők kapnak új táskát, meg a gyerek elcseszi a wellnesshétvégéjüket, aztán ha jól lehúzták a pasit, akkor odébbálnak. A volt sógorom is kifogott egy ilyen hisztérikát, míg a nővérem azóta boldog kapcsolatban él.
2019. jan. 8. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

Majd rájönnek ezek a fiúkak, hogy 40-50 évesen sem fognak utánuk epekedni a fiatal lányok. Csak a gazdag idős pasiknak van sikere az aranyasok között, ha nem találnak fiatalabbat, aki pénzes. De normális értékrendu lánynak soha nem kell egy apja korabeli pasi.

Engem a hideg kiraz a gonfolatatol is.

2019. jan. 9. 01:05
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Ostoba vagy kérdező, mint egy raklap!
2019. jan. 9. 04:39
 20/21 anonim ***** válasza:
4%
Na mégegy vénlány aki rájött hogy a kutyának se kell már. Mindig örömmel nézem a kétségbeesett vergődésüket. A fagyi mindig visszanyal.
2019. jan. 9. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!